en snabbvisit...i örebro?

efter att ha spenderat påskhelgen "hemma" (vet fortfarande inte vilket som är vad) i täby så kom jag tillbaka till örebro i måndags efter att ha fått sällskap i bilen utav två andra täbyhängare. kvällen spenderades på pitchers tillsammans med både välkända och nya ansikten som kom sig att bli en mycket trevlig kväll!
veckan i sig har gått fantastiskt fort och imorgon är det redan torsdag vilket innebär att jag återigen åker hem till stockholm, denna gång för att fira valborg samt min bästa vän och hennes tvillingsyster då de har 20 års partey på lördag!
jag ska även försöka att återfinna min numera bortblåsta motivation och se till att plugga medan jag är i stockholm. idag har jag förskjutit ALLT som går att förskjuta och blev förbannad att jag, efter att ha flyttat, ätit, och tagit en 2 timmars lång promenad med matilda, insåg att jag var tvungen att packa. när jag lika gärna kunde ha gjort det typ, igår, då jag ändå ägnade dagen åt att göra, aa just det..ingenting.
men det är lätt att vara efterklok, både då som nu när jag inser att jag inte har skrivit en enda stor bokstav i detta inlägg vilket definitivt kommer kommentars av min, ack så fina, mamma när hon ser detta. så för att rädda det sista som går att rädda avslutar jag detta inlägg med:

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sov Gott=)

2011-04-30 @ 14:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0