Finns det hjärterum så..

I tisdags fick vi reda på att "dörrarna" till tentaresultatet hade öppnats. Så vad som skulle bli en grupparbets-eftermiddag övergick till att alla satt vid datorn och prövade om sitt resultatet hade kommit in. Efter en halvtimme kunde jag nå mitt och till min förvåning fick jag toppbetyg på min första tenta! Känns verkligen hur bra som helst och tänkte givetvis att det här ska vi fira - då alla jag känner också klarade sig :)
Så jag började utnyttja min halvdåliga övertalningsförmåga till att tagga till folk för en alternativ utgång på onsdagen. Och då alla lät lite halvsugna så fick jag givetvis traska vidare o fråga andra då iallafall jag var fast besluten om att inte sitta hemma.  Efter att ha fått med några så räknade jag ihop att vi skulle bli ungefär 5 personer i mitt lilla rum, men alla halvsugna övergick till att iallafall göra oss sällskap till en början så vi blev istället 10 personer på 19.2 kvm.

Sedan rörde några av oss vidare till strömpis där man både träffade välkända och nya ansikten. Jag som hade tänkt ta taxi hem fick den glada överraskningen att gratisbussar går till mitt neigbourhood 01.45 på onsdagar, så det vara bara o hoppa på och glatt komma hem till stökigt rum så det blev till att ta bort alla bord - stolar - glas - vinflaskor och dunkar och burkar. För att sedan somna och vakna upp till detta fantastiska vårväder. Om min grupp inte vill sitta ute idag så sätter jag mig ute själv. Så det så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0