jag lever imperfekt i presens

Här i soliga Örebro rullar allt på i sin vanliga ordning. Helgen bjöd på fredagsfrosseri med psykologerna (vet att detta kan misstolkas, men jag orkar inte förklara. hur som helst så utbildar dem sig till det) och ett födelsedagsfirande av min älskade Sofi på lördagskvällen! I söndags blev det en walk of shame fame direkt till pizzerian i närheten av mig för att avnjuta en kebabrulle till frukost tillsammans med min andra vapendragare och andra. Eftersom att vädret var toppen så fortsatte jag dagen med sällskapet utanför mitt hus i solen och dagen slutade med besked som jag varken hade väntat mig eller hoppats på..

Idag har det återigen varit kanonväder och jag lyckades fixa till en schysst bondbränna som jag ska sola över imorgon - må det inte regna och förlåt gud för de två spindlarna jag "råkade" ta död på idag.
Förutom att träna, sola och tvätta imorgon så ska jag även packa då jag på onsdag eftermiddag styr kosan mot Stockholm för att fira påsk med de familjemedlemmar som är hemma, samt med några allt för saknade ansikten :)

Trevlig påsk på er!


Måste öva på en ny pose. Eller sluta upp med detta självfotande helt och hållet.. galet löjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0