schtorm

Fredag, och det är storm i hela Sverige. Inklusive här i Örebro. Och det var precis av den exakta orsaken till att mitt humör gick från bra till dåligt inom loppet av 5 minuter (så lång tid det tar att gå från skolan hem till mig alltså).
Dagen började iallafall bra då jag och en kompis från skolan fick smaka på "gratis är gott" begreppet då vi helt glömde bort att betala för vår badminton med frukost inkluderat. Men sånt händer väl.. Haha
Sen blev det till att cykla hem snabbt då jag tappade bort tiden helt och landade hos min klasskompis för att göra klart vårat grupparbete som nog har varit det tråkigaste jag har gjort, om inte i mitt liv, så iallafall under skoltiden. Men nu är vi iallafall klara och jag kan välkomna helgen!

Eftersom att jag är så fantastiskt smart så bokade jag in tvättid 17-19 denna fredagskväll så det blir till att ägna tiden till det och kombinera med lite städning och inhandling av mat. Men det är helt okej med en sån kväll då jag ändå är trött (och irriterad, uppenbarligen).. Det blir istället till att ladda inför morgondagen då SOBRAs tackfest står på schemat, med mig och Linnéa (årets nollor) som arrangörer! Och jag misstänker att det kommer bli grymt. Temat är inget mindre än pyjamasparty och det kommer bli väldigt intressant att festa i den utstyrseln. Men å andra sidan jävligt skönt för då är det bara att hoppa i säng sen när man kommer hem utan att behöva byta om. (eller let's face it, jag orkar aldrig byta om)
Ska försöka få med kameran och lovar er (dig, mamma) att lägga upp bilder! Men bara de som är "okej-för-en-mamma-att-se" bild :)

Jag har tagit mig ansvaret att anordna en sleepover för mina vapendragare efter festen på lördag så jag misstänker att söndagen går åt till att mata dem små liven (2 respektive 3 år äldre än jag ..men vad fan) och mig själv med för den delen. Och bara ta det jä-h-äättelugnt. Men det är ju det söndagar är till för!

Trevlig helg på er!
Pussilou

En "bara för att ha en bild"-bild :)

 Kommentarer
Postat av: Anonym

Blir det den lilla rosa ikväll eller?

Ja tack bara mamma vänliga bilder. Bespara mig förfallet=)

Nu skulle du kanske haft en extra madrass. Tre i din säng blir väl i trängsta laget???

Ha en kul kväll. Puss

2011-04-09 @ 15:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0