SOBRA - så bra

Hallå godingar. Idag är det måndag och solen har skinit över hela Örebro, men inte nog med det så hade även blåsten lagt sig så man kunde känna av värmen. Så det här med "I hate mondays.." passar helt enkelt inte in idag.
Å andra sidan inleddes dagen med en projektredovisning där jag både fick hjärnsläpp och tungtvista så jag avslutade min del med "äh skitsamma" och hoppas på att jag inte blir underkänd. Efter skolan åkte vi in ett gäng till Java och åt den godaste salladen som min älskade vän och vapendragare Sofi introducerade mig för häromveckan. Följt av träning på friskis och avslutningsvis möte om den kommande nollningen. planering planering!

Så. Nu får jag äntligen vända mig till helgens bravader som innefattade SOBRAs tackfest som (som sagt) jag och Linnéa höll i. Vi ägnade lördag förmiddag åt att införskaffa snax och dylikt inför festen och möttes sen upp i lokalen där vi, medan vi pimpade lokalen, fick lagad mat i form av tacos! :) Festen var tänkt att börja klockan 8 men vi förväntade oss att folket inte skulle börja rulla in förrän vid halv 9 och det hade vi helt rätt i! :) Under kvällens gång bjöds det på frågesport och musicquiz och jag fick fan inte kläm på hur "Oskar Linnros" uttalades - av olika anledningar, främst för att jag var full som en kastrull.

MEN trevligt hade vi. Linnéa hade tagit med sig twister och på ett bord dukade vi upp beerpong som kom till användning hela kvällen, och alla lyckades utmärkt med sin pyjamas-utstyrsel! Som kryddan på moset var vi även i ett form av kapell så ett rum användes flitigt åt att spela piano.
Summa sumarum så var kvällen GRYM och avslutades även musikaliskt då jag, efter festen, traskade över till "grannen" och spelade gitarr och piano i kombo med skönsång.


TACK (och förlåt) alla SOBRAiter (tack för festen och förlåt för att ni för tillfället läser en av sveriges tråkigaste bloggar, innefattandes två läsare - och nu även DU!)

Kommentarer
Postat av: anonym

Go Frida!

2011-04-11 @ 22:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0