Det är tanken som räknas - och så var det med det.

- Utgång!
- Köpa vin

Är det som står på dagens planering - bokstavligen alltså, jag har skrivit detta på min veckoplanerings-lapp, då jag inte äger en kalender. (HINT HINT - julklapp?)
Rätt lustigt med tanke på att ingen planerar en utgång klockan 10 på morgonen och så länge jag minns så köper man vin innan man drar ut? Eller jo, givetvis också när man väl är ute på krogen, men något måste man ju värma upp med liksom.
Anywho. Igår var det fredag vilket fick innebära fredagsmys i form av Idol hemma hos mig med några vänner. Idag hade jag tänkt gå upp och vara hurtig och utföra ett träningspass men har känt mig (och känner mig) rätt krasslig faktiskt. Jaha! Du kan inte träna men gå ut på krogen kan du göra ja.. - är jag övertygad om att mamsen tänker nu. Och det är mycket riktigt! :) Ni förstår, träna är faaarligt när man har ont i halsen. Dricka vin när man har ont i halsen har jag DOCK inte hört är farligt så. Jag tänker på hälsan...
Trevlig lördag på er!


Aa..vet faktiskt inte varför den här bilden slängdes in. "Råkade" ta den i veckan när jag skrev seminarium samtidigt som det var skitväder ute. Så nu vet ni det!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du läser mig som en öppen bok=)

2011-12-03 @ 19:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0