glad (?) Lucia!

God kväll, god natt, god morgon!
Idag har det varit Lucia som inte har märkts någonstans egentligen. Vad hände med att skynda sig upp på morgonen, slänga på sig "lakanet" och glittret runt pannan och samlas med klassen för att gå in i gympasalen och sjunga för föräldrarna?
Men en bra dag har det varit trots allt! Eller, en del av dagen åtminstone :) Vet inte riktigt varför men mitt humör har gått från asbra till komplett värdelöst de senaste två dagarna. Vet inte om det är dags att byta atmosfär eller liknande.

Och hur passande är det inte då att jag åker hem till Estocolmo om en vecka! Har nog aldrig sett fram emot att få kliva upp ur sängen och inte känna ångest över allt jag använder. Med den ekonomi jag har nu är det ångest att t.ex. äta mackor och borsta tänderna för jag inte vill att det ska ta slut, så jag måste köpa nytt. Å andra sidan fyllde jag i ett samhälls- och politikformulär häromveckan och fick 250:- på Coop som present! Så nu är maten för sista veckan här i pennybridge införskaffad och SKA (självintalning) räcka nu tills jag åker hem.

Till helgen: i fredags var det Idolfinal som spenderades i soffan hos en klasskompis! Mer än det är inte värt att diskutera. Fastokejjagkanintehållamigändåjagtyckerverkligen(!)attRobinskullehavunnitmenokejnusläpperjagdet.
I lördags hade vi fadderutbildning på Kåren som var utrevlig och på kvällen samlades vi ett stort gäng i en korridor hemma hos en polare, följt av utgång i staden!
I söndags blev det den traditionella tvätt- och städsöndagen. Senare under kvällen blev det lite mys av alla dess slag och ännu lite senaremötte jag upp Julia för att ha en jävligt rolig kväll som sträckte sig ända till 02 snåret.

Denna vecka kommer innefatta en hel del tid  skolan för att försöka slutföra vårt projekt innan vi åker hem över julen. I'll see YOU next week (och mamma, det var riktat till dig).

Puss!

Nu har tröjan kommit också. För er som har mindfuckats så mycket och inte kan läsa spegelvänt så står det SOBRA, sen är det ett Superman-S förstår ni, och sen står det General. - (ursäkta, där kom dosen av det dåliga humöret). Puss igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Serframmotattfåhemdigochstoppaidiglitemat=)Lägg pengarna på mat och inte krogen så kanske det

känns bättre.....iallafall i magen.

pussJag tror oxå att du behöver byta miljö.Promenera med

hundarna, sova i soffan, umgås med familjen o spela lite roliga spel samt hälsa på släkten utanför Uppsala. Välkommen hem. Puss

2011-12-14 @ 12:55:02
Postat av: Frida

Tack mamsen :) Ses om en vecka!

2011-12-14 @ 18:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0