I apologize in advance

Cha cha ploggen!
Å så var de måndag igen. Azzå helgen var typ fett bra, sitter du kvar sitter du kvar? BRA! Då ska jag berätta om den asså shit de va typ grymt. Så azzå aa fredah vet ni ju redan om men sen så typ på lördan så ba ringde jag till Victor o ba ska vi äta lunch eller? Aa! Så jag tog med Sara också, typ utan att fråga till o me haha *FnIzZ*. Så vi åkte in o hallå hur var typ vädret hos dig i helgen? aa för här var det sjuuuukt dåligt på lördagen. Aja vi käkade lunch o sen så ba nä nu åker jag hem tänkte jah så jah gjorde det! Typ käka choklad haha tjockiiiis nu ska jag inte äta på typ två veckor! Å sen på kvällen så typ förfestade vi ett gäng hos Sara o shit jag blev typ fett full *FnIzZ*. Meeh aa sen så drog vi ut åå jag kom in på krogen ASSÅÅÅ taaack för falskleget A*****!
Sen så aah, kom hem typ rätt tidigt o sådäh å sen på söndah åt jag typ på Max till frukost azzå shit jag kom på det nu, jag skah typ inte äta på TRE veckor då! Åh sen drog jag på julmarknad med Sarahh å sen på kvällen så typ träffade jag en gammal klasskompis som har flyttat hit azzå hon heter Lovisa å är typ fett snäll!
Ajahh. Ehm, det var typ det! Kanskeh hände annat men hallå jah kan liksom inte avslöja allt det skulleh typ vara som att säga vad min chihuahua heter å hallåh jag är inte blond heller? Eller? Haha dagens skämt *FnIzZ*


Yep. Sjukt uttråkad. Bra måndag har det varit iallafall! :)Kommentarer
Postat av: Anonym

Du e bra knäpp du=)

2011-12-06 @ 12:12:01
Postat av: mixo

Hahha asssååå typ fättt joppigt det var att läsa ditt inlägg..FnIzZ.

<3

2011-12-06 @ 14:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0