Tänk om?

Tänk om jag inte hade valt att börja plugga socionom, då hade chansen att hamna i Örebro varit betydligt mindre. Tänk om min klasskompis Sara inte heller hade valt att plugga socionom, då hade hon kanske stannat kvar i Göteborg eller börjat plugga i någon annan stad/annat program.
Tänk om Sara inte hade säsongat i Sälen och lärt känna en tjej som heter Alva som också bor i Örebro.
Tänk om jag och Sara inte hade hamnat i samma klass här på socionomlinjen.
Tänk om vi inte hade blivit så pass bra vänner som vi blev.
Tänk om inte Sara hade haft "plikten" att bjuda med mig på Rut m.fl. ,där Alva jobbar, på shopping & glöggmingel igårkväll?
Tänk om jag hade valt att ta samma buss som Sara hem, men valde att ta buss nr. 26 med min andra klasskompis Hanna istället?
Tänk om min kompis Klara inte hade hoppat på buss nr. 26 några hållplatser innan?

Ne. Tänk om! Men nu blev det så att jag ändå träffade Klara på bussen som lyckades övertala mig till att följa med på förfest med henne vilket ledde till att jag drack vin (som jag ju inte hade tänkt göra egentligen) och följt med ut på krogen.
Ja. Tänk om. Å andra sidan hade nog gårdagkvällen blivit betydligt tråkigare än den blev :) Så. Jag skippar det där med tänkandet. Det finns ju faktiskt inget bättre än att vara spontan :)

Idag hade det spelats badminton med några klassisar och nu ska jag trycka i mig MAT innan jag får sällskap framför tv.n ikväll :)

Puss å kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0