there will be a change

Skärpnings-vecka incoming. Inte nog med att jag är urusel på att hålla alla er hundratusentals läsare uppdaterade om vad jag gör, så måste jag även skärpa mig gällande med påbörjade lathet som helt enkelt inte håller längre.
Så från och med imorgon inleder jag och min vapendragare Sofi en deff-tid som vi, och ni, sent ska glömma. Dokumenteras ska den också. Så nu tar vi farväl till fridas lilla alldagliga blogg och säger hej till "fit for fight"bloggen.

Hur länge tror ni den kommer hålla? Jag tippar på..3 dagar

I veckan var det både alla hjärtans dag (som söps bort), skolångest som endast kunde dämpas med en burgare på Max samt en drink på Lilla Örebro. Fick dessutom utmärkelsen som Rättpsykare i veckan! Vilket innebär att jag kommer delta som planerare på höstens nollning, ska bli sjukt roligt!
Veckan har också innefattat en hel del plugg. Dessutom var jag och min grupp och intervjuade en socionom, som arbetar med flyktingar/invandrare - vilket är vårat ämnesområde i Projekt 2.

Sen kom helgen som inleddes med en rejäl fredagsmyskväll hos Matilda, följt av en relativt (jätte) slapp lördag. På kvällen kom Sofi förbi och gjorde mig sällskap över middag, följt av förfest och utgång i staden! :) En mycket trevlig kväll.
Idag är jag tröttare än någonsin men så fort jag hittat mitt nylle ska jag ta och "svänga förbi" Matilda för en söndagsmyskväll med henne och den goa göteborgaren Sara! Och som avslut på min tjockis-period så tar jag ikväll farväl av min lover. The Pizza.

den godaste frukten, är den förbjudna

nu när nollningen är över passar jag på att återhämta krafterna lite. så i fredags fick det bli en lugn fredagsmys kväll framför tv.n. superskönt. i lördags svängde jag förbi staden för att införskaffa lite till kvällen, och framtida kvällar. stötte även på min vapendragare Sofi som jag skulle ut med på kvällen sen!
så hem, ett stycke siesta, mat, och tillfixning sen var det tillbaka in till stan för en förfest med "gnällbältare". ett riktigt trevligt gäng! kvällen siktade mot Strömpis men under kvällens gång fick jag och Sofi en inbjudan till vår sektionsgenerals 25års fest. och det gick ju bara inte att tacka nej till! så jag och Sofi fick bråttom ut från lägenheten och höll på att dö av andnöd efter 300m löpning till bussen - vi har som sagt festat nästintill varje dag i en månad. så ha överseende, please.

väl i lokalen fick man träffa alla söta Sobraiter och eftersom kvällen hade latino-tema fick man (försöka) sätta igång höfterna och dansa lite pardans, och givetvis avslutade Amanda (generalen) med att slå sönder en piñata. sjukt roligt! strax efter 2 snåret var det hemgång som gällde och jag hade turen att få skjuts ända fram till dörren!
inte ett öre fattigare kom jag hem och somnade efter någon timmes telefonsnack!

nu väntar en intensiv vecka i skolan och för er som inte vet så kommer jag inom några ynka veckor att flytta till campus och få 5 min till skolan istället för 45. lovley!

upplevelse för hela livet

efter att ha skrivit klart ett gruppseminarie igår åkte jag snabbt hem för att göra mig i ordning inför kvällen. på schemat stod finsittning. efter ett flertal misslyckanden och irritation så hjälpte min rumskompis med att "fullborda" outfiten med ett fint halsband. sen bar det av till Matilda för några glas vin innan vi tog taxi till Strömpis där middagen och efterfesten skulle hållas.
middagen innehöll fördrink, två drinkbiljetter, trerätters middag (fantastiskt god), fantastiska toastmasters, fantastiska spex och fina nomineringar och utnämningar.
och jag blev..*trumvirvel*
ÅRETS NOLLA
fick en urfin nominering av ledarna och jag är fortfarande otroligt tacksam. :) och jag fick även äran att tillsammans med två nollor till, få ur denna tacksamhet genom en låt som vi skrivit till generalerna, rättpsykarna och faddrarna. och det verkade uppskattas! nu ska jag, tillsammans med Linnéa som också korades till årets nolla, anordna en tackfest. ska bli grymt kul!

kvällen i sig var. som vanligt. fartfylld och rolig. avslutades dessvärre lite dåligt då jag råkade på en otrevlig taxichaffis som tänkte ta min mobil. what's that about.
trots det jobbiga skicket man vaknade upp i imorse så har jag fått tummen ur och lyckats hinna med tvättning, städning, mathandling, matlagning och studier idag. rätt imponerad själv må jag säga!

ska kolla klart på film nu sen ere läggdags. Nighty night

var tvungen att komplettera den sura "jag hatar att plugga" bilden med en alldeles för överdriven smileybild.ursäkta för det.

jag gör som kungen - vänder blad

ursäkta för den urusla uppdateringen. önskade att jag hade något att skylla på, förutom det faktum att jag är lat som en.. ja, det man nu brukar referera till. gris?
i tisdags morse åkte jag bil tillbaka till Örebro, tillsammans med två socionomer. också stockholmare. och det låter kanske konstigt men när jag stod utanför lägenhetsdörren fylldes kroppen med lycka och jag kände mig hemma. kommer nog aldrig sluta fascineras över hur mycket jag trivs här.
på onsdagen anordnades en avslutningsfest. - trots att den absoluta sista nollningsevenemanget är finsittningen som är nu på onsdag. men anywho! det kom sig att bli en trevlig kväll i vilket fall som helst. även fast jag inte har en aning om vad vi gjorde. inte lätt att hålla reda på dagarna

under kvällens gång utsågs iallafall de som skulle representera SOBRA i sektionskampen som skulle hållas på fredagen. Sarah, Johanna, Amanda, Sofi och Jag blev uttagna och var det enda tjejlaget i kampen. så med stolthet i hjärtat kan jag meddela att vi kom på en tredjeplats, vilket vår underbara coach och fadder Louise lyckades luska ut när vi, efter en supertrevlig inflyttningsfest, drog till kåren på sektionsfest samma kväll.i onsdags mötte jag upp Amanda och Victoria för att se på världens i särklass manligaste sport. nämligen amerikansk fotboll, flera faddrar och även andra välkända ansikten representerar Örebro Universitet med lagtiteln "Black Jacks" - astufft om ni frågar mig. efter så gick jag och vickan till henne o inledde kvällen med vin och melodifestivalen, fortsatte kvällen på strömpis och avslutade med efterchill på campus!


RSS 2.0