Edge of glory

Tja tja bitches, två veckor av semestern är snart förbi och tiden går snabbare än någonsin. Och någonting säger mig att de fyra kommande arbetsveckorna kommer kännas som om de vore ljusår långa men VAD gör det när jag sedan bemöts av en stekande vecka i Alanya?

Sommaren kunde inte ha börjat bättre. Midsommar var great och två dagar senare åkte jag med Mixo, Therese och Jennifer till Gotland som skulle visa sig bli den bästa resan hittills! :) Efter en vecka med dagarna fyllda av kallis, tofta, blå lagunen, snäck, gustavsvik, kneippbyn, SATC, staden, gute, hamnplan, beachvolley, badkrukor, fantastiskt väder, ladies night, grymma middagar och ännu grymmare utekvällar kom vi hem måttligt förstörda men otroligt tillfredsställda av en grym vecka. Jag säger det igen, grym!

Sedan jag kommit tillbaka till det något mer gråare Stockholm har jag hunnit svänga förbi jobbet en dag (jobba på semestern, det kallar jag aktivt!) och även slagits ihop med gamla classmates och uppdaterat varandra om vad som händer nuförtiden. Nu väntar bara helgen där min pappa ska firas, sedan en sväng ut till vaxholm följt av uppsala på söndag och sen på MÅNDAG gästas jag av mina två sötnosar från gnällbältet, Sofi och Victor. Och då ska jag inte minst visa vad Sthlm går för utan även den lilla, men ack så fantastiska, förorten Täby.

Tja tjena hej puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0