från student till knegare

'Boy om jag kom hem till en vad som skulle bli en otippad och fantastisk bra fortsatt helg! I lördags mötte jag upp Tessan, Mixo och Felicia i centrum för att ta en sväng på tegel. Blev dock en tidig hemgång då jag var själv hemma och hade i uppgift att ta hundarna på en nattprommis. I söndags tog jag mig till Saras jobb när hon slutade,  för att sedan mötas upp med två till och röra oss in mot livefinalen av big brother (that's right, och nej, jag skäms inte).
För den goda nyheten på vägen in var ju trots allt att vi stod på gästlistan till deras efterfest på Lobby senare under kvällen! Så dit stack vi och mötte på alla deltagare och fick både snackas, fotas och kramas. Grymt var det.
En ledig måndag var precis vad som behövdes efter att ha kommit hem vid halv 4 på natten. Men det gjorde ju knappast att man var utvilad idag, för nu har sommarens första sommarjobb dragit igång! Tidiga morgnar, ute i solen, rensa rabatter och skita ner sig är det man får räkna med de kommande tre veckorna. Men sen gott folk, väntar gotland med mina pinglor. Och för det, är det värt att slita ut sig på trädgårdsanläggningen :)

Snart läggdags dårå! Upp 05.45 imorgon, fin-t

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0