seasons of love

En termin har gått. En fantastisk första termin där nytt folk har fått mig att verkligen älska den här staden, älska studentlivet och älska nya utmaningar. Jag ångrar inte för fem öre att jag valde att byta stad för studierna och längtar redan tillbaka hit till Öret - fastän jag än inte har åkt.

Jag kom till Örebro den 11 januari och flyttade in i området Varberga. Under terminen har jag även flyttat ännu en gång, denna gång till Tybble som ligger 5 min gångavstånd från Universitetet. Här bor jag nu i en studentkorridor och planerar att stanna kvar till nästa vår, minst! Tiden i Örebro började med den otroligt roliga nollningen vilken jag tänkte vara med på så mycket som det bara gick. Detta resulterade i att jag, tillsammans med en tjej till, blev "årets nolla". Vi anordnade "Tackfesten" som blev en riktig succé och sedan blev jag en medlem i Rättspsyk som har som uppgift att planera höstens nollning, done and done! I och med detta kom jag mycket närmre (ännu) fler människor och fick åka på en rolig fadderutbildning och även vara med om fantastiskt roliga möten varje måndag kl 16-17.
Jag har hamnat i en underbar klass som jag aldrig någonsin vill skiljas från, med närmre 23 tjejer och 3 killar så går vi ihop jättebra och trots allas bakgrund, åldrar och kulturer så går vi samman som en enda stor familj. Det går inte riktigt att beskriva livet här, dagarna går i enda och man får hitta någon form av notis som påminner om vilken dag det är. Fest kan ske på en tisdag likväl som en heldags plugg ägnas åt en lördag. Ord kan inte beskriva hur mycket jag trivs här och inte heller hur fantastiska människorna som jag träffat är.

Men inte att förglömma så har jag ju även mina stjärnskott hemma i Stockholm och idag är det dags att lämna plugg och studentliv i en sisådär 3 månader för att ersätta det med sommarjobb och resor tillsammans med mina nollåttor :) Får även besök av älskade Sofi v.28 och då ska jag visa, likt Mange Schmidt, hur vi gör det här i Stockholm. Örebro ser jag igen den 22 augusti :)


Glad sommar på er!

Kommentarer
Postat av: din beundrare

Örebro har levererat märker jag! Kanske är en stad att besöka ;)

2011-06-05 @ 23:23:55
Postat av: Anonym

men varför finns inte jag på bild? du har tur, jag tycker om dig ändå...

ha en fantastisk sommar

2011-06-07 @ 08:37:37
Postat av: emmae

Hej hej! Jag ser att du bor i korridor i Tybble.Hur tycker du att det är? Jag ska nämligen börja plugga på Örebros universitet och försöker desperat hitta en lägenhet, utan vidare framgång ;P Egentligen önkar jag mig en egen liten etta med eget litet kök men mina poäng verkar inte riktigt räcka till. Så det skulle vara kul att höra hur det funkar i korridor, hur det funkar att dela kök och allt som hör där till :)

2011-07-24 @ 21:51:44
URL: http://evenssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0