onödigt pladder

Jag tror jag har funnit orsaken till att jag aldrig kunde sova ut förut. Det var nog (trots allt) för att jag ägnade mina två första månader i Örebro sovandes på en luftmadrass. Nu när sängen anlänt (eller okej det var för en vecka sen) så sover jag säkert hela tio minuter längre!
Skämt åsido, något hände sen jag flyttade hit. Hemma var jag tvungen att ställa timern på 11 för att inte riskera att sova hela dagen. Nu behöver jag inte ens ställa klockan för jag vet att jag ändå kommer vakna vid 8. Tur att jag sover förbannat bra iallafall! Fast det har nog inte med sängen att göra..ge mig en kudde bara så kan jag somna på golvet..
En liten parentes bara..

Idag var det första gången på e v i g h e t e r som jag fattade greppet om badmintonracket och spelade lite. Victor fick äran att springa runt på banan och jag kände att jag fortfarande "har det". Hehe. Nej men det var faktiskt roligt att lattja lite, har dock inget intresse av att gå tillbaka till hur intensivt det var förut. Men let's face it, det går ju inte heller med tanke på vad jag har valt att inrikta mig på nu :)
På eftermiddagen hängde jag i tysta salen i biblioteket för att försöka förstå mig på vår nyinförskaffade kurslitteratur som verkar vara himla intressant (på tvärtomspråket, men orka vara negativ)

På kvällen cyklade jag (snabbt som attan) över till Matilda för att avsluta dagen med ett trevligt tisdagsmys framför en film. Och anledningen till att jag cyklade snabbt var för att jag glömde ta med fram- och baklysena som man måste (!) ha på cykeln här i Örebro (eller kanske överallt?). Annars blir det böter folks, och det har INTE Frida råd med.

Imorgon blir det morgonspringning med Lucas i min klass vid 8.45, och jag skulle inte tryckt i mig de där chipsen ikväll.
Men, det är bara o utmana dem där 8 kilometrarna igen och hoppas på att jag inte hostar blod den här gången. (mamma, det var ett skämt)

Godnatt på er!Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad har du på huvet? Glöm inte Bricanylen. Puss

2011-03-30 @ 20:59:19
Postat av: frida

min "friday"-mössa som jag fick av Emil i min f.d. klass när jag fyllde 18 :)

2011-03-30 @ 23:17:22
URL: http://fridaberzelius.blogg.se/
Postat av: Anonym

Aha, snygging=)

2011-03-31 @ 09:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0