when you feel like nothing goes right...well, go left then?

Såå..i fredags åkte alltså jag och Sofi till Marieberg där vi shoppade upp hela csnlånet, men på tokfina kläder. Så nu behövs ingen mer shopping förrän i sommar! Sen att jag köpte på mig alldeles för mycket påser så att en slutligen försvann är en annan sak..r.i.p leopardtröjan från bikbok (och grattis din jävel som hittat påsen)

I lördags sågs vi igen, lika tidigt på morgonen, men för att den här gången vara något hurtiga och springa några varv på vallen vid universitetet. Dessvärre ägnades det lite mer tid i solen :) Men det blev träning iallafall! cred till oss..

Återigen mötte jag min vapendragare på stan för att inleda den kommande festkvällen på Saigon! Sedan vidare till en f.d. fadder för förfest #1 och sen vidare till förfest #2 där man blev lite (läs: alldeles för) glad i hatten efter flera rundor beerpong. Vidare till frimis där det dansades hela natten lång.

Idag har man mått som förtjänat men det blev iallafall en promenad över till Willys tillsammans med Victoria för att handla lite käk. Mat har ju helt klart varit prio ett idag..:)
Och även fast man inte mådde sådär hyfsat när man vaknade så lyftes humöret av att se denna fina hälsning på tavlan :)soulmate <3

Kommentarer
Postat av: Sofi

Ooooo bra helg. Helt klart. Tror att jag fortfarande är liite lite bakis. (Och då är det onsdag?)

2011-03-30 @ 09:55:00
URL: http://sofiragnhild.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0