vi gör det igen, i augusti :)

godkväll allesammans! se här! klockan är strax före midnatt och jag är, för andra lördagen sedan jag flyttade hit, inte ute och härjar! det har jag hemtentan att tacka för, känns inte värt att sitta seg och bakis och försöka få ned något vettigt - eftersom att det i väldigt sällsyna fall fungerar.
så jag kör det säkra före det osäkra och siktar hellre in på att festa på onsdag med min älskade therese som tar studenten! och även på fredag då samtligas tentor skrivs/lämnas in så det väntas ett rejält galej här i örebro. sen gott folk, kommer jag hem till stockholm över sommaren :)

så. denna vecka har innefattat lite skola och opponering, få tillbaka projekt som gick galant samt lite "hej då"-sägande till vissa klassisar som lämnade Örebro några dagar tidigare. igårkväll och ikväll blev det film tillsammans med några klasskompisar, och dagarna har ägnats åt att nöta hemtentafrågorna på biblioteket och i skolan! nu är det bara att fortsätta i samma tempo så lyckas jag nog bli hyfsat klar tills på tisdag!

för övrigt är nu resan till Alanya i sommar BOKAD! så nu är hela sommaren fulländad, vill ni höra? vill ni?
3 veckor jobb på bokis med Matilda följt av en vecka på gotland med mina fantastiska tjejer sedan två veckor ledigt varav en ska ägnas åt massa tid med min älskade Sofi följt av 4 veckor jobb hos syrran och avslutar sommar"lovet" med en vecka i Alanya. L to the O to the V to the L to the E to the Y
sen kickar vi igång med fadderkickoff och nollning i slutet på augusti och T2 dras igång i början på september :)

kommer bli så kul så jag bara vill sjunga igenom alla sommarplaner, tralallalalalala

...eller se ut som o bli tagen bakifrån. men som jag säger varje dag i skolan, "det är en tolkningsfråga!"

Kommentarer
Postat av: elin

du har inte glömt veckorna på Bygma va?

2011-05-29 @ 14:36:51
Postat av: elin

hehe oj, lyckades missa att läsa hela inlägget. glöm det ovan :)

2011-05-29 @ 14:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0