vinster och förluster

och så var helgen över och den nya veckan inleds med en dosa stress och fult väder. känns bra!
helgen bjöd iallafall på trevliga kvällar och "göra ingenting"-dagar. i fredags var jag över hos en klasskompis och kollade film med några vänner, hade hoppats på skräck eftersom att det var fredag den 13:e men man får ju inte alltid som man vill! avslutade kvällen på bästa möjliga vis och tänker hädanefter stå för mina ord då det bara strular sig om man hoppas på annat. så. hej då och finito! (lugn bara luugn, jag ska berätta om lördag och söndag också)

i lördags svängde jag förbi stan en sväng och satte sprätt på alla de få pengarna jag har kvar på BikBok (ack vad jag skulle vilja lägga till REA här men..no can do) MEN! Jag fick en goodiebag ändå (eftersomjaghandladeföröverfemhundrakronor)..innehållandes..wait for it..asful bikiniöverdel som gick till sopkorgen direkt, en vad som ska se ut att vara badlakan av något slag och en sminklåda som man använde när man var 10. Känns bra.
under kvällen väntade födelsedagsfest/inflyttningsfest och eurovisionfest och jag lyckades trycka in alla fester i en och samma lägenhet (kanske för att födelsedag och inflyttningsfesten var hos samma tjej..) men jag och min trogna ESC-nörd fick också avnjuta det vi länge väntat på och jag är superklad (hest) att vi kom trea! well done din snygga jävel.

igår sov jag för första gången sedan jag flyttade hit ända till klockan 11! (kanske för att jag väcktes mitt i natten och spenderade tio minuter åt att "lägga på".."lägga på".."lägga på"). hursomhelst. vaknade och ägnade dagen åt att inte göra någonting, följ av att börja tänka att jag BÖR göra någonting. följt av att gå till pressbyrån vilket enligt mig VAR att göra någonting. och sen vid 18 snåret gjorde jag faktiskt någonting på riktigt och åkte in till stan och..kollade hockey-VM finalen! sug på den ni! sen att jag skyndade mig hem för att kolla kanal5 på nätet för att se vem som vann "Fenomen" är en helt annan femma..


puss o kram!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vilken blick!!!

2011-05-16 @ 18:14:56
Postat av: Anonym

vad är det?

2011-05-16 @ 19:28:20
Postat av: Frida

Det är en vinflaska i form av en..you know

2011-05-16 @ 23:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0