stuff

Tjenis penis
Och så var det fredag igen. Denna vecka har nog varit den mest energikrävande och annorlunda veckan jag någonsin skådat - om man får låta sådär filosofisk.
I måndags stod nämligen kickoff på schemat, med generalerna & rättspsyk. Tanken var mer eller mindre "ät korv och drick tills du inte kan stå längre". Något som vissa faktiskt lyckades uppfylla :) Det blev en fantastiskt lyckad kväll och till er som inte tror på att alkohol är nyckeln till en större gemenskap.. kanske har rätt.. men med massa glas vin går det betydligt fortare!

Som tur var så började jag inte förrän 13.15 på tisdag eftermiddag så det blev sovmorgon följt av seminarium och senare blev det några timmars sömn i sektionsrummet fram tills kl 17 då det var rättspsyksmöte. Där, som ni kanske förstår, de flesta inte mådde särskilt bra.

I onsdags väntade en lång dag i skolan fylld med föreläsningar. Sen blev det dags för den traditionella onsdags-dans fuegon tillsammans med några vänner följt av att åka hem och försöka att inte eftersvettas för mycket för runt 19 var det, återigen, dags att korka upp för att röra sig ut. Denna gång tillsammans med jurister och rättsvetare som har en, så kallad, JF-klubb lite då och då! Det blev lite väl fartfyllt denna gång med men hade sjukt trevligt!

Alldeles för få sömntimmar senare var det återigen dags för skola, och sen återigen dags för möte följt av chips och "snacka skit" kväll hos Sara i klassen!

Denna fredag inleddes med frukost på Java tillsammans med Lucas och sen under dagen har jag inte gjort något särskilt förutom svängt förbi gymmet. Kvällen spenderas i sektionsrummet där det ska planeras nollning! (och givetvis se på Idol).

Trevlig helg på er!
PUSS


Kommentarer
Postat av: Anonym

frida-stina......att du orkar=)jag är stum....av beundran. Enjoy your life=)

2011-11-19 @ 22:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0