världens i särklass längsta måndag?

Jag säger då det. Tur att jag inte tillhör "I hate mondays"-kategorin. För isåfall hade denna måndag blivit tung! Men istället blev det en fullspäckad dag med alla möjliga aktiviteter, föreläsningar och möten. Ska jag berätta? Jag vet att ni vill!

Föööörst blev det en morgonpromenad. Jag kom på att jag oftast brukar ta en morgonpromenad när jag är tillbaka i Örebro efter en helg i Stockholm. Vet inte riktigt varför, kanske vill kolla att allt fortfarande står på plats, vad vet jag. Efter det bar det av till Universitetet och föreläsning, följt en (dålig) lunch och lite väntan inför första mötet under dagen. En timme rättspsyksmöte och sen sprang jag o Kalle vidare till generalsmötet som vi bockade av så snabbt som möjligt eftersom att det sedan följdes av kris- och konflikthanteringsutbildning. Något som är skitbra för, dels alla, men framförallt nu inför nollningen, då man aldrig vet vilka konflikter man kan hamna i och framförallt vem man kan hamna i konflikter med!
Två timmar senare kröp hungern fram och jag o Kalle drog iväg o käkade på campuspizzerian, följt av ytterligare planering inför nollningen! Kommer verkligen bli så. jävla. bra.

Så, efter 9 timmar i skolan är jag nu hemma och ska avnjuta lite seminariumuppgifter följt av sängen! Snart börjar ju en ny dag i moneybridge ni vet. Den får man inte sova bort :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0