vaken om natten och drömmer på dagen

Halli hallå.
Helgen spenderades i Stockholm! Något som blev lite av en impulsresa då jag egentligen hade tänkt stanna här och tentaplugga - MEN eftersom att man undviker det så mycket som det går så slog det inte fel med en liten tripp hem. Valde även att överraska både mams o paps och även Mixo som jag besökte i torsdags kväll på träningen :) torsdagkvällen ägnades även åt en promenad med två väninnor där vi drog igenom allt som hänt de senaste månaderna! I fredags bestämde jag mig för en hemmakväll (även fast krogen lockade något så väldigt mycket). Men ett glas vin och god mat med föräldrarna slog inte helt fel det heller :)

Utgång blev det däremot på lördag, för vad är en vistelse i Täby utan en sväng på lokalkrogen? Däremot fick jag lära mig att aldrig (någonsin) facerapea min vän Amanda "Klacken" igen då hon gav tillbaka genom att supa mig (omedvetet) under bordet. Vilket resulterade i en tidig hemgång och extrem huvudvärk idag. Aja, bara o suck it up :)
Innan resan tillbaka idag blev det en brunch i solen med mina bästa. Dessvärre bara någon enstaka timme men det hade med dem räcker det med 10 minuter så mår man på topp. Vär-t :)

Sedan fick jag trevligt sällskap av tre klassisar tillbaka till Örebro! Och fick även äran att ta bilen hit då jag åker tillbaka till Stockholm efter tentan den 2a november (notera det, vänner!)

Tack o puss o hej o tjadå


Tror fan inte att jag ser ut såhär för fem öre. Aja, kameran på datorn gör mig relativt snygg iallafall - (och stirrig?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0