winner to sinner

"Hej hej, hemskt mycket hej"
Och så var det söndag igen. Det är helt sinnessjukt hur fort veckorna går. Nästintill oroväckande. Innan man vet ordet av sitter här och är 42 bast (..och är förhoppningsvis klar med utbildningen sen lång tid tillbaka)

Så! Min vecka har innefattat en hel del studier, snart är projektet klart och efter att den har redovisats är det bara en vecka kvar till den skrämmande tentamen. Jag har faktiskt börjat tentaplugga, lite. Å andra sidan är ju allt vi gör i skolan en inlärning till det som kommer på tentan sen. Hoppas jag iallafall.
Förutom studier har jag hunnit med fyra pass på friskis i alla dess former, allt från gym till dans fuego och jympa. Fantastiskt roligt och ännu roligare att allt fler börjar skaffa kort (fuuuuck, that's uninteresting).

Som sagt, söndag igen. Och av någon jävla anledning lyckas jag alltid förskjuta alla "viktiga" saker till just den här dagen - den dagen man ju helst bara ligger i sängen och trycker i sig pizza, förutsatt att man är bakfull, vilket jag är så ja.. ni förstår vad jag menar.
Men, jag försköt allt igen så idag måste jag tvätta och städa. Allt är dammigt. Jag förstår det verkligen inte. Det går två dagar och sen är allt skitigt igen.


till och med kameran på datorn är smutsig...

40 minuter till min tvättid. Då hinner jag ju med hela två stycken "How I met your mother"-avsnitt!
Härliga söndag.
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0