the time of my life

Hej allihopa everybody!
Jag känner mig ändå relativt duktig som kör några små uppdateringar, lite här och var, trots den intensiva nollningen och inte minst den nya tunga terminen med inriktning på juridik. Men intressant är det iallafall!
På onsdag avslutas allt. Det som vi började planera i mitten på februari, slitit hårt med, varit på utbildningar för och sedan utmanat i början på höstterminen - nollningen. Jag har haft så sjukt roligt och kände faktiskt igår att även fast jag (givetvis) kommer stöta på alla underbara nollor, faddrar, rättspsykare och inte minst generaler under terminen så blir det ändå en splittring nu, något som känns oerhört tråkigt. Tyglarna släpps och nu får man planera egna förfester som inte längre innefattar 50-70 personer.

Så, på onsdag har vi finsittningen som jag (tillsammans med några fler) har arrangerat. Och jag är helt övertygad om att det kommer bli ett perfekt avslut på en perfekt nollning.

Den kommande helgen lämnar jag Örebro för några dagar och spenderar helgen i Stockholm med alla mina godingar. Efterlängtat!

Puss och kram på er

vilken nollning, vilka människor, vilket gäng.


Let me introduce you; SOBRAs generaler och rättspsykare!

I've (really) found heaven on earth

Jag vet. Jag vet. Min uppdatering är komplett jävla värdelös MEN desto mer vet jag att ni uppskattar sånna här oväntade inlägg :)
Dem där två veckorna som var kvar av sommarjobbet, har jag jobbat klart, jag har dessutom hunnit resa till Turkiet en vecka och flyttat tillbaka till Örebro..där jag nu varit i tre veckor. Så. Ja, det var längesen vi hördes.

MEN, en uppdatering ska ni allt få. Som tröst :)
Skolan har dragit igång men som tur är så slipper vi plugga sönder oss nu till en början. Detta är extra bra för fröken Berzelius som nu är officiell Rättspsykare under nollningen (that's right, jag har t.om. tröjor som bevisar det).
Och jag har något sjukt att berätta för er. Jag har faktiskt roligare under den här nollningen än min egen. Och jag tror nog vi alla minns hur otroligt kul jag hade i våras så tänk er hur det är nu! Höstnollningen urskiljer sig ju rätt rejält i förhållande till vårnollningen, det finns fler möjligheter till uteaktiviteter, man slipper frysa häcken av sig under varje kväll men framförallt att vi utökas med ca 350 personer under hösten (då jurist- och rättsvetenskapsprogramsintagningen endast är under hösten).
Nollorna i år är helt fantastiska och likaså fadderligan, rättspsykarna och inte mins generalerna. Jag är så sjukt nöjd över allt och alla och måste faktiskt erkänna att jag vaknar med ett leende på läpparna varje morgon (förutom när jag är sjukt bakfull dvs. så "varje" morgon är väl en överdrift)


Så, med det sagt så önskar jag er alla en trevlig lördagkväll! Själv ska jag klä ut mig till bebis och gå på barnkalas.
PUSS
RSS 2.0