the time of my life

Hej allihopa everybody!
Jag känner mig ändå relativt duktig som kör några små uppdateringar, lite här och var, trots den intensiva nollningen och inte minst den nya tunga terminen med inriktning på juridik. Men intressant är det iallafall!
På onsdag avslutas allt. Det som vi började planera i mitten på februari, slitit hårt med, varit på utbildningar för och sedan utmanat i början på höstterminen - nollningen. Jag har haft så sjukt roligt och kände faktiskt igår att även fast jag (givetvis) kommer stöta på alla underbara nollor, faddrar, rättspsykare och inte minst generaler under terminen så blir det ändå en splittring nu, något som känns oerhört tråkigt. Tyglarna släpps och nu får man planera egna förfester som inte längre innefattar 50-70 personer.

Så, på onsdag har vi finsittningen som jag (tillsammans med några fler) har arrangerat. Och jag är helt övertygad om att det kommer bli ett perfekt avslut på en perfekt nollning.

Den kommande helgen lämnar jag Örebro för några dagar och spenderar helgen i Stockholm med alla mina godingar. Efterlängtat!

Puss och kram på er

Kommentarer
Postat av: Anonym

gosigt!!

2011-09-26 @ 08:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0