"när man känner att man lever"

Detta är nog första gången på länge (!) som jag lägger upp två inlägg under en och samma vecka. Inte dåligt, inte dåligt. Denna vecka har man fått känna att man lever. Det är fullt sjå med massa planering inför nollningen, skolan och även jobbsökande. Nu har jag iallafall 7 veckors sommarjobb som är i princip likadan som förra sommarens arbete - förutom att jag denna sommar kör 7 veckor i streck och väntar med semestern tills efter det! Då vi har haft en väldigt lugn termin så känner jag att jag vill sättas i arbete direkt, så den 3e juni - 22 juli blir det workiliscious!
Förutom sommarjobb så har jag även fått jobb här i Örebro på en av stadens största och fetaste nattklubbar. Jag kommer i stort sett ha hand om promoting för vissa evenemang men även annat. Ett perfekt jobb att ha vid sidan av då man pluggar, men ska kanske även söka något annat jobb till hösten. Bara för att tjäna lite extra cash i månaden. Jag har dessutom fått två lägenhetserbjudanden men står på plats 4 och 5 i kön så det är väl egentligen bara att kyssa dem erbjudanden "hej då". Men det var lite kul att se vad mina köpoäng kan ge vid det här laget!
Förutom skola, arbeten och boende så har jag även blivit FRISK och har därför kommit igång med lite promenader och annat i veckan vilket är himla skönt. Dock så är rethostan fortfarande kvar så jag tar det lilla lugna ett tag till.

I helgen väntar ledarskapsutbildning på "ödeplatsen" Herrefallet som ligger strax utanför Örebro. Där väntar utbildning i allt från kris- och konflikthantering till ledarskap och coaching, jag kommer att gå steg 2 då jag gick steg 1 i höstas.

Life is good. Som vanligt :) det enda som saknas just nu är lite sol och värme men framförallt mina tre pinglor som gästar Örebro nästa helg över Valborg! Ska bli fruktansvärt kul!!! (och trångt, i mitt lilla rum). Så nästa vecka ägnas väl åt att peppa tjejerna på att, först och främst hitta hit, men också hela festivalen som äger rum under två dagar. Fy i helvete (rent ut sagt) vad kul det kommer bli!

Nu är det dags att hoppa på cykeln och åka in till stan för att ha ett möte med ett av nattklubbarna i stan.

Och ja, mamma och pappa, jag hinner med skolan också och nej, jag sliter inte ut mig och ja, det är väldigt roligt att ha flera bollar i luften. Ni känner väl mig :)

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lev livet och ha kul:)

puuuusss

2012-04-19 @ 08:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0