påsk i Stockholm

hej hej och glad påsk i efterskott!
uppdateringen är (som vanligt) väldigt dålig och i skrivande stund är jag så trött att det inte blir en enda stor bokstav i detta inlägg. sorry mamsen..
så. vad har jag då gjort sen den 27 mars? -slänger fram kalendern-
jag har varit iväg en snabbis till stockholm för att se finalmatchen i amerikansk fotboll som tyvärr inte gick vägen. men det blev en himla trevlig lördag ändå med ett avslut på "lilla örebro". vad mer står i kalendern..jo förra måndagen började jag tydligen "mitt nya liv". vad det nya livet skulle gå ut på kan nog alla gissa, för vi alla har tänkt likadant! äta nyttigt & träna mer.
jag fick mig en liten överraskning den måndagsmorgonen. för inte nog med att jag tänkte börja mitt nya liv så skulle även Davids (ja jag kunde inte hålla mig från en stor bokstav denna gång) nya liv börja. och vad jag inte alls visste var att min pojkvän är rena träningshitlern. från att vara en otroligt morgontrött kille så hoppade han upp på måndagsmorgonen vid 8 och tog ut mig på promenad. detta skedde även på tisdagen. onsdagen och torsdagen klarade jag mig utan :) meeen jag lär tacka honom i slutändan. då min motivation till träning är lika med 0 så passar det ju perfekt att ha någon som drar upp en ur sängen på morgonen! :)
i helgen har turnén med Tessan och Jennifer ägt rum. jag besökte oxid för första gången i fredags (och säkert tusende gången för T&J) och besökte sedan oxid för andra gången på lördagen. efter att ha haft en halvdan fredagskväll så var det nästan otroligt att jag gav stället en andrachans (japp, vissa..klubbar..ger jag faktiskt bara en chans). men det tackar jag för! för lördagen blev succé. en sjukt kul kväll från början till slut och som såklart utvärderades över en pizza på söndagen.
idag har jag spenderat hela dagen i uppsala där jag och (hela!) familjen har hälsat på mormor & morfar samt min moster och hennes man.

summa sumarum. en helt fantastisk påskhelg hemma i stockholm!
imorgon far jag tillbaka till gnällbältet som känns väldigt tajmat :)


dags för blondinparet att återförenas!


Kommentarer
Postat av: mamsen

Alltid roligt att ha dig hemma om än så lite;(

puss

2012-04-10 @ 19:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0