Helgen och lite bergsgetter

Halli hallå alla underbara, fantastiska, tusentals läsare.
Här sitter jag, relativt nyvaken, på mitt rum efter att ha vaknat till musik som spelades utanför mitt fönster. Jag har än inte lyckats lokalisera vart ljudet kommer ifrån men det verkar vara live och eftersom "Euphoria" sjöngs för ungefär 5 min sedan, lär jag snart sitta på cykeln och leta efter ljudet likt att leta efter regnbågens skatt!
Men innan dess tänkte jag bjuda på lite information om vad jag har gjort de senaste dagarna!
 
Förra veckan blev jag alltså äntligen frisk och kunde jobba min sista vecka på Bygma. Däremot var jag hemma på måndagen men ersatte den med att jobba denna fredag så lyckas ändå få ihop timmarna jag ville! Förutom jobb så har jag hunnit med att träffa lite vänner, ta lite promenader och äta ute. I fredags efter jobbet var det bara å styra kosan direkt mot staden för att möta upp Tessan och Jennifer för kinabuffé och lite catch up då vi inte hade setts sen vi kom hem från Grekland. (Vilket kanske inte är alltför konstigt då alla har legat hemma sjuka, eller jobbat :).
Kvällen, som övergick till lite vinpimplande och allmän-snack, var nog bland de roligaste och trevligaste på länge och jag försökte hålla mig från tanken att jag, inom kort, kommer åka ifrån mina underbara tjejer...(men förhoppningsvis inte under en alltför lång tid).
 
I lördags var det tidig uppstigning för att hänga på låset till systemet. Sedan blev det till att åka hem och hoppa in i bilen med mamma och syster för att åka till Uppsala! Där träffade vi mormor och moster över lite lunch och sedan hälsade vi på morfars minneslund, samt fikade lite hos mormor. Jag och Elin fick dessutom minnesgåvor från mormor och morfar som nog var bland den finaste gåvan jag någonsin har fått, mormors förlovningsring med min månadssten hängandes i. Så nu blir det till att hitta en passande kedja tills det fina smycket får hänga runt min hals :)
 
På kvällen åkte jag ut till Å-berga för att träffa Sara och två andra brudar för förfest och sedan tegel (...)  där vi dessutom mötte upp Anna! :) Kvällen blev väl kanske inte riktigt som jag tänkt mig då hungern tog över, och jag åkte hem. Fast det hade nog varit annorlunda om man var på ett ganska så (jättemycket) roligare ställe, där man hade skitit i hungern och kört ändå.
 
Och så igår fyllde bror min 23 år. Efter lite skönsång på morgonen så blev dagen ganska lugn, och på kvällen gick vi ut och åt (pizza) och spelade kortspel. :)
 
Det var då alltså helgen gott folk! Idag är det måndag och i eftermiddag ska jag träffa Lopez för lite catch up och säga hej då innan jag åker hem till Örebro igen. Och ikväll kommer min älskling :)
 
Ha en kanondag allesammans!
 
Ja just det, bergsgetter hade jag lovat också.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0