Long Story Short

Jag och tjejerna åkte till Grekland/Ios 22jul-5aug, en resa som blev lika lyckad som väntad och gick alldeles för fort. Veckorna bjöd på fantastiskt väder, ännu mer fantastiskt umgänge, goda drinkar, ännu godare middagar, schyssta utgångar, lite turistande och förstås en hel del solande. Dessvärre avslutades semestern inte lika roligt då jag blev otroligt sjuk och fick hälsa på doktor Grek. Det blev antibiotika och antiinflammatoriskt å nässpray och det ena med det andra. Det var diagnoser och det var jävligt tunga sista dagar jag fick orka mig igenom. Men till slut kom vi hem och jag blev snabbt frisk fortsatte vara sjuk ända fram till skrivande stund faktiskt!
 
Det blev besök hos farbror doktorn och det skrevs ut mer medicin, det blev lite röntgen på lungorna och det införskaffades ungefär 3 ton näsdukar, vanlig nässpray byttes ut mot kortisonnässpray och antibiotikan jag fick i Grekland förlängdes ytterligare 9 dagar. Men nu kan jag iallafall säga att jag är på bättringsvägen, finally!
 
Måndagen efter hemkomsten skulle jag också satt mig på tåget mot Norge och David, men det fick ställas in. Istället kom min fina hit i torsdags och fick dras med sjuka farmor Frida över helgen :) . I torsdags skulle det bli tandläkarbesök men den fick brorsan osv osv. Sånt som sker vid oväntade sjukdomar, saker ställs in och förskjuts och glöms bort. Målet nu är iallafall att orka med att jobba i veckan (tis-fre), för nu börjar de psykiskt jobbiga och själva "förkyldningen", eller vad man ska kalla det, lägga sig. Dessvärre ersätts det med en oändlig trötthet tack vare antibiotikan, men även det ska väl ha sitt slut!
 
På tal om slut så är även sommaren snart slut. Om exakt 2 veckor är jag tillbaka i Örebro vilket jag har lite blandade känslor över! Kommer såklart bli skitkul att återförenas med alla fantastiska människor där borta men samtidigt tråkigt att behöva lämna Stockholm som står mig varmt om hjärtat. Men men, ett tag till!
 
Slutligen bjuder jag på lite Greklandbilder och önskar mig själv ett "krya på mig"!
 
Puss å hej
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0