sista natten i huvustaden

Och så var 11 veckors sommar"lov", eller "sommar"lov, eller ja, "sommarlov" över. Veckorna har gått på tok för fort men i närmre eftertanke så har jag trots allt hunnit med väldigt mycket i sommar. Inte minst jobbat en hel del dagar och veckor, utan även hunnit med en hel del resande. Till Göteborg, till Kristinehamn, till Grekland och till tegel.
Ett konstaterande kan jag iallafall göra och det är att jag fortfarande känner mig 100% hemma i Stockholm. Här hemma finns mina fantastiska tjejer, min underbara familj, mina älsklingshundar och alla fina minnen från förr.
På tal om konstaterande, kan jag också konstatera att man faktiskt kan känna så för 2 helt skilda ställen. Trots 20 mil mellan städerna och helt olika "liv" så känner jag mig även 100% hemma i Örebro, dit jag åker imorgon. Där väntar nollning, ny termin och massa massa äventyr. Jag ser otroligt mycket fram emot det :) Men det känns, trots det, väldigt jobbigt att lämna Stockholm också. Men tiden går fort och innan man vet ordet av så blir det massa helgvisiter hemma i huvudstaden fram till juletid!
 
Vi hörs igen när jag är åter i gnällbältet!
 
Pussåkramen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Saknar dig redan=( Puss

2012-08-27 @ 11:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0