12/12/12

Idag är den sista dagen som man kan skriva samma dag, månad och år. Ja, kanske inte i all evighet men iallafall (let's be honest) under vår tid här på jorden. Detta ska givetvis firas med ett härligt litet onödigt blogginlägg.
Livet rullar på i gnällbältet, efter en helt fantastisk helg hemma i Stockholm är jag nu tillbaka bakom datorn och böckerna för att bli klar med ett projektarbete och för att därefter inleda den 10 sidor långa hemtentamen som ska skrivas. Lyckligtvis har jag gott om tid på mig, eftersom att jag ofta har en tendens att skjuta på saker och ting.
Ikväll vankas inget mindre än Lucia-bio som jag ska kolla på med tre kompisar. Vi kommer att se tre filmer som inte har börjat visas i Sverige än och bion är från 23.30 tilll 07.00. Det kommer bli en härlig utmaning att vända på dygnet, förhoppningsvis har jag det i blodet från mammas nattjobb. Men troligtvis inte.
 
När klasskompisarna och övriga studenter börjar packa väskan för att åka hem för jul i mitten på nästa vecka, packar jag istället väskan och åker (jävligt) högt upp i Sverige - till Östersund. Där ska jag, och övriga Indien-studenter, gå på kurs, lära känna varandra och även träffa vår handledare som åker hit från Indien. Åter till Örebro kvällen den 20e december och sen siktar jag på att vara åter i Stockholm den 22a!
 
Så. Då var firandet slut. Bjuder på två bilder jag tänkte skicka in till Sveriges nästa toppmodell också. Tycker den första känns mest lovande.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vet en som skulle somna efter ca en timme=)
Avatar och 3D säger jag bara.

2012-12-12 @ 16:31:37
Postat av: Anonym

nej Alice i underlandet o 3D var det förresten.....eller? Vet inte för jag sov ju=)

2012-12-12 @ 16:32:46
Postat av: Frida

Haha aa mamma, det var på Alice i underlandet som du somnade, EFTER att du hade ätit upp mitt godis och druckit upp mitt vatten. Haha :)

2012-12-12 @ 19:06:15
URL: http://fridaberzelius.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0