Dec. 24, 2012

Jag svirade runt i Östersund i veckan där jag träffade mina soon to be resekamrater från Östersund (och även Örebro förstås). Tre härliga dagar. En fantastisk handledare. Mycket skratt. Ett stycke födelsedagsfirande för min Sara och, förstås, kaosresa med SJ på vägen tillbaka till Örebro.

Det blev till att packa om ganska snabbt. Lite festande skulle dock se till att hinnas med innan jag återvände till Stockholm över juletider. Och det hann jag givetvis med!

Jag satte mig på tåget i lördags. Måttligt bakfull men redo att sadla om för ytterligare en kväll, denna gång i huvudstaden. Jag kom hem. Träffade bror som också är hemma och åt middag tillsammans med familjen. Sen bar det iväg, mot Bromma och mina brudar!

Söndag morgon. Lugn dag planerades och även fullbordades. Slagit in paket, varit ute med hundarna, blivit tvingad att skriva rim (ja, det är så hemskt som det låter) och degat framför tvn. Grannarna fick strömavbrott och blev överbjudna på middag och kvällen avslutades med en traditionell skinkmacka med familjen (utom syster).

Eftersom klockan är efter tolv önskar jag därmed alla en god jul! :)
Puss & kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0