December 1st

Jaha. Då var det december igen då. Vilket det faktiskt också känns som, snön har nått Örebro likväl som alla julpynt, chokladkalendrar, adventsljus osv. Jag vet faktiskt inte varför, men jag får alltid en smärre ångest när det är juletider. Jag ska inte sticka under stolen med att jag älskar julafton och framförallt nyår - men all hets som skapas under denna period är ju helt oslagbar jämför med andra högtider på året. Årets jul kommer vara ganska olik andra julaftonar, syrran firar med sambon hos hans familj och mamma ska iväg och jobba på kvällen. Så det blir jag, bror och pappa som får hänga resten av kvällen tillsammans (vilket oftast brukar vara framför någon film).
Förutom julklappshetsen så når ju även nyårshetsen allas samvete under mellandagarna, vad ska hittas på, hur full ska man bli, vilken hemmafest ska man välja, bör man åka till någon skidort och kalasa? Men lyckligtvis löser det ju alltid sig och jag kan, av erfarenhet, säga att det ju oftast blir roligast ju mindre förväntningar man har :)
 
Här i Örebro rullar allt på som vanligt. Jag har nu lyckats hyra ut mitt rum under den perioden jag är i Indien. Har även i princip fixat allting, det enda som kvarstår är att lägga visum-brevet på lådan så löser det sig av sig självt (säger vi). Snart ska även gänget åka upp till Östersund på kurs inför praktiken där vi även kommer få träffa vår handledare som flyger hit från Indien, ambitiöst!

I helgen vankas amerikansk fotboll, lite fest, lite bio, lite middag osv. Och den kommande veckan blir full med studier och avslutar veckan med att hälsa på mina fina hemma i Stockholm!
 
Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

mysigt att du kommer hem några dagar=)

2012-12-02 @ 13:30:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0