Excuzes-moi

Internet har legat nere under 3 dagar i hela Tybbleområdet så idag fick jag nog och ringde fiberdata och frågade vad som försiggår (jag må ha TV och iphone men saknar ändå att gräva runt i en massa serier på datorn). Tydligen har någon hårddiskrakamakphone (japp, det heter så) gjorts och har inte registrerats i de områden som har gratis internet än men det är tydligen under arbete, så jag är nöjd :)

Så nu sitter jag i skolan istället och skriver seminarium samt njuter av tillgången till internet. Om 1½ timme är det möte och sen får vi se vad som sker ikväll. Är sugen på sushi men vet varken om ekonomin räcker eller om David är intresserad. Äh, finns ju för 60:- på Ica annars!

Nollningen rör sig mot sitt slut och nästa onsdag, den 15 februari, är det finsittning. I fredags hade vi sista "aktiviteten" i form av fulsittning - bad taste tema, och jag + de andra inom rättspsyk gick tillbaka några år i tiden och såg ut i stil med såhär.Haha. Det blev en fruktansvärt rolig kväll som avslutade med ett hederligt däckande på sängen runt halv 3 snåret.
I lördags började (ÄNTLIGEN!) melodifestivalen! Jag, tillsammans med Julia och Victor, rörde oss mot vår vän Klara för att förbereda middag och vin framför sveriges bästa program. Sedan blev det lekar och dans innan vi rörde oss ut på krogen. Söndagen ägnades endast åt att kolla på tv, fast från olika perspektiv. Det började med en vinkling från sängen, sedan från stolen när jag satt vid skrivbordet och åt frukost, och sedan från 16-23 liggandes från soffan. Frågar ni mig var det helt klart skönast perspektiv från soffan - eftersom jag hade en armsträckning till chipsen och läsken.

I veckan väntar seminarium, föreläsningar och plugg utan dess like och på fredag åker jag hem för att fira min älskade Therese som fyller 20 år på onsdag! Wohooo

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0