friday I'm in love

Hemtentan är klarskriven och inlämnad. Nu blir det till att leva i ovisshetens gröna dalar i 3 veckor tills beskedet anländer! Helgen i Örebro förväntas bli rätt så händelselös. Ikväll var jag över hos Victor där vi såg på "Tintin" och käkade middag. Mycket trevligt och alldeles för länge sen vi hängde :)
Imorgon ska jag i princip inte göra någonting. Mina "inte göra någonting" resulterar antingen i att jag faktiskt inte gör ett skvatt, eller att jag gör hur mycket som helst istället. Imorgon lutar det åt det sistnämnda då jag måste tvätta, städa, diska, städa korridoren och handla mat eftersom att älskade csn har kommit in på kontot :)

Då alla klasskompisar är runtom i landet, andra ska festa och killen + andra grabbar åker till sthlm för att kolla amerikansk fotboll följt av utgång imorgon så tänkte jag ha en alone time framför melodifestivalen. Men om jag ska vara helt ärlig så är det ganska soft å bara softa själv ibland!

På måndag drar jag och gruppen igång med artikelskrivandet som enligt mina beräkningar kommer (alltså ska/måste) ta ca 1½ vecka! Eftersom att jag tänkte åka hem till sthlm nästa torsdag (anteckna det mamsen, den 8 mars) och stanna i 10 dagar om jag har tur :) Dessa dagar kommer dels fyllas med att min älskade sandviksbrud Julia kommer upp och hälsar på 9-11 då vi ska se melodifestivalenfiiiiinaaaalen den 10 mars i GLOBEN! Och ska givetvis ägna resterande dagar till att träffa mina älsklingar i huvudstaden - och vem vet, kanske göra en liten makeover på köpet ;) hade även varit kul att låta David hälsa på gänget där hemma men då det blev lite förhinder i form av hemtentamen så det kanske får bli lite senare. Men det återstår helt enkelt att se :)

Trevlig fredagkväll!
Puss&Kram


lite sommar skulle inte slå fel

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du måste nog uppdatera bloggen inför helgen o nästa

vecka. Det skulle nog inte SITTA fel;) puss

2012-02-27 @ 17:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0