Nu inleds det, den eviga kampen mot förkyldning

Hej hopp
I onsdags las (hade tänkt skriva lades först men orka vara gammeldags) hemtentan ut för oss termin tre:are på socionomprogrammet. Så nu är det fullt tentaskrivande som gäller en vecka framåt. Dock "hann jag med" finsittningen i onsdags, den absolut sista kvällen under nollningen där "nollorna" blir ettor :) kvällen i sig var mycket trevlig. God mat, fina tal och fantastiska (!!!) spex! Två killar i rättspsyk hoppade in i rollerna som mig och Kalle där "vi" battlade mot varandra, och jag kan minst sagt säga att de prickade rätt på (typ) allting!


Jag, min klasskompis Sara och den nya generalen Joline!

Kvällen fortsatte mycket trevligt på nattklubben och vid halv 3 kunde de obekväma skorna slängas av och ersättas mot sömn! Dock vaknade jag upp tokförkyld på torsdagmorgonen, en salig blandning mellan att nollningsstressen är över, att bakterierna väntat på att bryta ut, att jag varit hemma i Stockholm med en dunderförkyld pappa och att jag har sovit med en också dunderförkyld pojkvän. Men aja, det var väl bara å suck it up och skylla sig själv..

Så nu sitter jag här denna fredag och håller tummarna för att förkyldningen ska lägga sig. Tentaskrivandet väntar jag med tills imorgon och likaså att umgås med klasskompisarna, trots att de flesta skulle träffas ikväll så valde jag att för en gångs skull lyssna på kroppen och bara vila på soffan (eller ja, stolen, om jag sätter mig i soffan lär jag somna direkt). Virar även runt mig i min varma pläd som jag fick av min fina bror på julafton. Och vi (tjejer) vet väl att börjar du med en något seriös antingen "tyck synd om mig"-bild eller "se hur snygg jag försöker se ut"-bild, resulterar det ofta i något helt annat. Så här blev det för mig!Lyckades även få till en typisk Berzelius-min. Här bevisas klart och tydligt hur lika jag och min bror är när vi gör den. haha
Nepp, åter till TiVo! Imorgon blir det upp och hoppa vid 8 för att fortsätta skrivandet, bönar och ber över att jag mår bättre då än nu.
Godnatt, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0