livet rullar på här i Örebronx

Häromdagen fick jag ett samtal av mor min som undrade om jag lever. Eftersom att jag är världens i särklass sämsta telefonpratare och inte heller sådär duktig på att komma ihåg att skicka sms så tänkte jag att jag ju kunde dra en liten uppdatering här på min officiella dagbok!

Nollningen är igång för fulla muggar. Vi är otroligt många som deltar i aktiviteterna vilket är så fantastiskt roligt - och ännu mer blir vi, nu när kommande kvällar och förfester kommer att utföras tillsammans med en till sektion!
I torsdags drog introdagen igång. Efter att ha hälsat på de nya nollorna sprang jag hem för att plocka ihop böckerna och sedan återvända till skolan för att skriva tenta. 1 timme efter tentan var klarskriven befann jag mig i Grankottelokalen där vi hade introkväll med faddrarna och de nya nollorna - en klar chans att tentafesta vilket också gick väldigt väl!
Då jag var ledig från skolan på fredagen ägnade jag dagen åt att återhämta mig, på kvällen vankades färgfest som alltid brukar bli riktigt bra. Vilket den också blev denna nollning! Efter massa dans på Frimis drog jag och ett gäng åt samma håll efter att ha tryckt i oss lite donken. Klassiker, ni vet.
Sen i lördags var det mustaschfest som blev något lugnare för min del men ändå väldigt trevlig! Och i söndags tog jag det bara lugnt.

Denna vecka inleddes sjukt nervöst. Inte minst började termin 3 i måndags utan jag började även dagen med att föreläsa - själv - inför ca 100 nya socionomstudenter. Eller okej, föreläsa är väl en överdrift. Jag välkomnade dom till SOBRA sektionen, promotade nollningen och berättade vilka jag och dem i styrelsen var och vad vi egentligen håller på med. Fick en mikrofon också. Äh fuck it. Jag föreläste visst!

Sen så har veckan rullat på med en MASSA nya saker att lära sig. Termin 3 innefattar nämligen vetenskapsteori (= massa konstiga termer och begrepp) samt statistik (= matte som jag inte fattar ett skit av). Men, det har gått 5 dagar så jag förväntar mig inte direkt att kunna allt på en gång. Jag menar, jag visste inte ens vad en 11:1 utredning var i början av termin 2. Kan ni tänka er? hö . hö . hö .

Så, jag tänkte ta tillfälle till akt att känna mig lite smart med alla nya grejer man har lärt sig i veckan - innan vinflaskan slängs fram. Ikväll står nämligen korvfest på schemat!
- jaa, jag vet hur det låter. Och det är precis så det är också ;)


Adios!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det så du ser ut efter allt festande......eller

är det pluggandet? puss

2012-01-21 @ 10:43:04
Postat av: Anonym

Alien på besök????

2012-01-21 @ 18:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0