sorry borry

Öh! Sorry för en usel uppdatering. Nu har skolan dragit igång för fulla muggar och imorgon (!!!) börjar nollningen igen, vilket innebär tre galna veckor fyllda med aktiviteter och fester. Fan i helvete (rent ut sagt) vad kul det ska bli. Dock börjar dagen inte lika roligt då jag har tenta från 14.15-20.00. Men det är bara att bita ihop.

Så, vad har då hänt de senaste 10 dagarna?
Den 4e januari fyllde jag år. Och 21-årsdagen ägnades åt inget annat än projektredovisningar hela dagen. - Men det tåls att tillägga att jag fick en god födelsedagsfrukost i form av våfflor iallafall!
Under eftermiddagen och kvällen var jag faktiskt helt själv i mitt lilla rum. Köpte hem mat för att "lyxa till" det lite. När födelsedagssamtalet från mamma, pappa och bror kom så började det plötsligt kännas konstigt. Jag brukar själv alltid medverka i det traditionella födelsedags-sången för släktingar som bor en bit ifrån, och att sen vara den som de sjunger för, för att JAG är en bit ifrån, var en upplevelse. (en ganska negativ sådan. men jag tackar för sången iallafall :) Jag fick många fina presenter - trots att jag inte önskat mig någonting, och dagen efter, den 5 januari, kickade jag och mina två klasskompisar 83-års kalas!
Det blev en riktigt trevlig fest och jag blev otroligt chockad över att Mixo stod utanför lokalen och överraskade mig på festen. Fantastiskt kul!

Helgen ägnades då med min lilla stockholmstjej och andra. Vi vad iväg och såg "new years eve" på fredagen och på lördagen (efter att Mixo åkt hem) blev det tentaplugg och fadderkickoff på kvällen!

Dagarna denna vecka har ägnats åt tentaplugg och jag hoppas verkligen att jag kommer skriva bra imorgon så att jag kan relaxi taxi och bonda med alla nya nollor som kommit hit!

PEPPAD GENERAL!


Kommentarer
Postat av: Anonym

håller alla tummar och hoppas/tror att det kommer

gå bra i morgon;)

puss

2012-01-12 @ 16:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0