17 juli 2012

Här sitter jag på jobbet på en liten fikarast och tänkte passa på att fylla ut denna rätt så tomma och innehållslösa blogg. Inte för att jag har något direkt innehållsrikt att skriva om men vi ger det ett försök! I helgen vankades det 20års-firande för Ginger ute i Bromma vilket kom sig att bli riktigt roligt!

Dessvärre blev det en på tok för tidig uppstigning i söndags morse men det åtgärdades med en hel del sovande under dagen (+ massa bakiskäk. Bättre blev det inte igår när ytterligare en arbetsvecka tog sin början - och man kände ganska snabbt att de små powernapsen under söndag dag inte gav en något.

Men! Jag stod på benen hela dagen iallafall och orkade även med en snabb vistelse i Täby centrum efter jobbet då jag hann växla pengar, köpa kontantkort och svänga förbi ticket på en sisådär 40 min! Så nu är det bara att kriga på jobbet fram till torsdag då min älskling kommer hit :) det blir dessvärre bara till lördag eftersom jag, natten till söndag, åker till Arlanda med mina tjejer för att inleda destination Grekland!

Åter till arbetet! Puss å kramen

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0