90 down, 120 to go

Tisdag och vinst mot Frankrike! Jag skulle ljuga om jag sa att jag kollade på matchen, eller om jag sa att jag överhuvudtaget brydde mig. Eller jo, lite bryr man sig ju, det är ju trots allt Sverige det handlar om :) Jobbet rullar på bra, idag hade vi lite midsommarlunch för snickare och kunder och imorgon efter jobbet väntar en kväll på Gröna Lund! Det vankas 5kamp och middag för alla filialer..filelaler..lafifiller..

På torsdag blir det ytterligare lite jobb. Denna gång från 10-16 då jag kilar mot K-hamn vid 17 för att fira midsommar med David och hans vänner från fredag förmiddag-söndag :) Jag och David har valt vara lite finare och bättre (alltså lite alternativa) genom att sova i tält :) så det blir en hel packning att ta med sig + sprit. Inte för att spriten har något med tältet att göra..men ni förstår ;)

Och för att avrunda detta, något sena, inlägg så har jag nu kämpat ihop 90 högskolepoäng (vilket motsvarar de 3 terminerna jag har gått) och har 120p kvar (som alltså motsvarar 4 terminer). Idag kom nämligen vårt tentaresultat ut och jag lyckades, även på den, klamra hem ett vg. Känns helt jävla flippat att jag lyckades få det betyget bra.

Puss och godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

fast det betyget var du (säkert) värdpuss

2012-06-20 @ 18:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0