det blir inte alltid som man tänkt sig

Sommaren inleds med ungefär tre hela lediga veckor istället för tre veckors arbete. Lite fler veckor hos syrran resulterade i inga veckor på bokis! Jag måste erkänna att det är riktigt skönt att komma hem till lite ledighet och inte hoppa in i arbete direkt. Någon som däremot gjorde det är killen min, som hoppade på tåget till Norge i samma veva som jag åkte hem till Stockholm i söndags. Ett oerhört tungt farväl - men tack vare mina lediga veckor så kommer vi iallafall hinna ses en del innan jag hoppar in i arbetet veckan efter midsommar :)
Utöver det så ska sommaren rulla på i sin "vanliga" ordning! 4 veckors jobb på bygma följt av 2 veckor i grekland - en vecka ledigt efter det då det blir besök till Norge - följt av ytterligare en vecka hos syrran och sen en vecka ledigt innan introduktionen drar igång :) Något säger mig att denna sommar (likt alla andra) kommer gå väldigt fort!

Sen jag kom hem har jag hunnit med lite jobb, lite utgång tillsammans med tjejerna och nationaldagsmys hos Jennifer. Idag hoppade jag dessutom in i ett KS-lag och deltog i Blodomloppet. Det blev en riktigt trevlig eftermiddag med drygt en halvtimmes springning och lite picknick efteråt med mammas kollegor :)

Jag bjuder på lite bilder så hörs vi senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0