here we go again

I fredags åkte jag och familjen till Uppsala för att ta farväl av morfar. Det var en väldigt fin begravning och trevligt att träffa en hel del släktingar man inte har sett på länge. Efter begravningen åkte vi hem och spenderade den fina sommarkvällen med grill och prat på altanen med syrran, jocke, kusinen och hennes kille som gäster!
Jag blev dessutom erbjuden att hoppa in och jobba i lördags vilket jag givetvis tackade ja till, så lördagen inleddes med jobb från 9-15 och avslutades med vin hos Sara och slutligen lite dans på vårt kära tegelbruk.
Igår mötte jag först upp bakfulla Therese och Mixo, och gled senare över till bakfulla Sara och Anna. Själv mådde jag väl sisådär efter vad lördagen bjöd på!
Något som jag har märkt att jag gör under min ledighet är att passa på att sova ut. Idag vaknde jag strax före 12 och jag har ännu inte stigit ur sovkläderna. Men det är väl som sagt lika bra att passa på, för om två veckor från nu är arbetet i full gång! Men innan dess är det en hel del som ska hinnas med :) Jag är förvisso helt ledig idag och imorgon men på onsdag blir det jobb igen då någon snubbe ska komma till jobbet och lära mig färgavdelningen. Efter det är det bara att åka hem och packa väskan då jag, på torsdag morgon, beger mig till Göteborg och min klasskompis Sara för en dags lisebergsåkande och kanske lite kvalitetstid med hennes polare! Resan fortsätter sedan på fredag eftermiddag då jag styr kostan mot Kristinehamn och David vid 14-tiden, och beräknas vara tillbaka i Stockholm igen på söndag kväll. Fullt ös må jag säga! :)

Nu tänkte jag vara duktig och ta en liten "morgon"-promenad. Tack å hej för mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0