heeeej ploggeeen!

Och så var jag här igen. För ytterligare ett litet inlägg. Hoppas det är okej.
En ny vecka har inletts efter en väldigt trevlig midsommar i Värmland med David och massa nytt trevligt folk som man lärde känna! Det blev en midsommar i ren "familje"-anda måste jag säga då vi gjorde nästintill precis allt som jag brukade göra med min familj när vi var ute i Vallentunas dunkla skogar under mina första 10-15 år här i livet. Plockade blommor till midsommarstången. Sjöng massa låtar, åt god mat och drack snaps. (tidig alkoholist-javisst). Det blev sill-lunch och det blev middag och det blev glass med jordgubbar till efterätt. Det bjöds på 8-kamp och en del hängande ute på en mysig brygga som låg nästintill huset. Under lördagen forsatte hänget med gänget och det blev lite promenader, lite njutande i solen och äta lite smörgåstårta och "rester" från fredagen. På kvällen var det fotboll på tv (kanske inte sådär lika roligt då) och så lite mat och vin på det. Vi lämnade huset i söndags förmiddag och spenderade resten av dagen hemma hos David innan jag hoppade på bussen hem till Stockholm! Förutom att bussen luktade fa-aan tack vare någons vidriga andedräkt så gick timmarna ganska fort (tack och lov).
Nu i veckan drar jag igång med heltidsarbetet vilket känns väldigt bra (så länge vädret är dåligt :P ) och i helgen väntar fredagsmys och eventuell utgång med mina tjejer!
 
David i bilen på väg ut till huset vi firande midsommar i. Fick äran att ha "öl-kylar"-tunnan på sig. Jag bad honom även se lite hård ut på bilden, vilket han lyckades helt okej med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0