a to the mazing

Efter en helt fantastiskt trevlig helg hemma i Stockholm är jag nu åter i Örebro för att spendera 2 dagar innan jag återvänder till Stockholm igen för att stanna i 10 dagar!

Så, helgen! I fredags påbörjade jag och David vår resa till Stockholm runt 16, landade i huset vid 19. Där möttes vi av mina söta päron och vovvsar! Efter en trevlig "get to know"-middag somnade vi redan runt 23. Var galet trött. I lördags åkte vi in till stan där jag köpte present till mami då hon fyllde 55 27 år söndagen innan. Det bidde en skovärmare! Så händigt va? ;) Vi mötte dessutom upp Davids syster Sara för att käka lunch och fika. Så även jag fick känna på att träffa en av hans familjemedlemmar under helgen :) Sen åkte vi tillbaka mot Täby då syrran och hennes kille skulle komma hem till oss vid 18. Det blev en hel del vin samt middag och lekar. Jag och David "utmanades" i "hur väl känner du din partner"-spel. Och jag kan säga att det inte var helt enkelt att spela mot ett par som träffats i över 2 år, och ett annat som varit tillsammans i 25, när vi själva varit tillsammans i drygt 1 ½ månad :) Men kul var det! I söndags blev det lite frulle hemma och sen packade vi väskorna för att ställa bilen vid Roslags Näsby. Därifrån tog vi tåget och bussen in mot Odenplan där vi mötte upp Therese och Jennifer för att luncha (yes, jag satte en hel del press på David under helgen :) Men även det lyckades han överleva, och det blev en himla trevlig lunch där Jennifer (som vanligt) bjöd på sjuka historier!
Sen blev det att åka tillbaka till RN där vi hoppade in i bilen och började cruisa mot Örebro. Ett bensinstopp på vägen och en drive-in vid Max i gnällbältet så kom vi hem till mig för att därefter slänga upp datorerna och börja plugga.

Helgen i sig måste varit en av de trevligaste hittills! Och det föll sig verkligen i naturen att låta David besöka Täby trots hans släpiga värmländska och bondebakgrund :)

Imorgon väntar överlämningsmiddag med generalerna och sen tar jag bilen åter mot Stockholm på torsdag eftermiddag för MELODIFESTIVALENFINALEN (!!) i Globen då jag dessutom får besök av söta Sandvik-Julia :) samt massa kvalitéts- och festhäng med mina älsklingar hemma i huvudstaden.

Life is GOOOOD
PUSS!

ja, så vansinnigt effektivt blev väl inte plugget i söndags

Kommentarer
Postat av: Anonym

.....men roligt ser det ut som;)

2012-03-06 @ 14:18:42
Postat av: Älin

Ähum.. Ett år faktiskt!

2012-03-06 @ 17:23:02
Postat av: mamsen

vad kul...ännu en läsarkompis:)

2012-03-07 @ 00:28:47
Postat av: Frida

Som ni har varit tillsammans kanske ;) men ni har la träffats längre än ett år syrran! Mig lurar ni inte :)

2012-03-07 @ 11:51:16
URL: http://fridaberzelius.blogg.se/
Postat av: din beundrare

mister lucky guy!

2012-03-13 @ 13:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0