kanonväder och 2 månader

Hej hej hej

Jag fortsätter mitt glassande och vilande här i Örebro. När jag kom tillbaka hit i lördags så var det bara att ladda inför opponeringen - som var det avslutande momentet i delkurs 1 - som ägde rum i måndags. Efter det? Ja då var det bara att vänta ut tills delkurs 2 inleds. Vilket är på måndag. Men jag klagar icke! Vädret har varit toppen de två senaste dagarna och då tar jag (solfantast som jag är) tillfälle till akt att njuta av det. Igår var vi på stan ett gäng och satt i solen, och idag kom några kompisar förbi mig där vi tog ut brasse-stolarna och njöt ett par timmar i solen. Längtar till den dag då man kan sitta i shorts och linne, men då det var 16 grader i solen idag så är det bara a matter of time!

Idag firar även jag och min fina värmlänning 2 månader. Det firades med att han tog löpet i morse klockan 8 för att käka frukost med en polare på elit-hotell. Dissad? Jag? Nee. Men det är lugnt, jag ger igen ikväll genom att prioritera skräckfilm hos Lucas i min klass istället! Men snäll som jag är bjöd jag med David dit (fast mest för att slippa vara rädd när man går hem sen). Haha :)

I övrigt händer inte särskilt mycket. Nollningsplaneringen är i full gång och på måndag kör vi rättspsykskickoff igen, denna gång med det nya gänget! Om är vi hos mig igen ska jag komma ihåg att slänga en handduk dränkt i vin på en gång. Istället för (som senast) låta ett fyllesvin (okej, det var jag) krama ur den och lägga den längst ned i tvättkorgen. Något som jag givetvis glömde bort, fyllde korgen för var dag som gick och som resulterade i att kläderna luktade fa-aan idag när jag skulle tvätta.

Oh well.
Puss på er!Är (för övrigt) toknöjd med den schyssta frippan som Tessan och Jennifer fixade åt mig (på mig?) när jag var hemma senast :) Och (för övrigt) minst lika nöjd med posen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Två månader....grattis:) Är nu detta på dagen

eller datum uträknat?

Puss

2012-03-24 @ 12:59:18
Postat av: Frida

Tack! Haha jag har gått med på att vi kör den 22:a varje månad :) även fast jag gärna hade kört var 4:e söndag! Men det kommer bli för jobbigt att räkna ut i längden :P puss

2012-03-24 @ 14:31:08
Postat av: mams

räknar ni dag eller datum nu???

2012-03-24 @ 14:43:23
Postat av: Anonym

Jaaa tänk dig efter 25 år:)

2012-03-24 @ 23:41:51
Postat av: Frida

Datum! ;) haha ja precis, blir ju något klurigare vid det laget :)

2012-03-25 @ 11:56:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0