måndag - lunes - montag - lundi - monday

Friday Monday I'm in love
För ungefär två veckor sen satt jag måttligt sjuk och något uttråkad hemma i Stockholm, beredd att snart åka tillbaka till Örebro och spendera ytterligare en vecka utan föreläsningar eller något annat i skolan. Vid det laget var jag rätt så sugen på att börja den nya delkursen men tänkte att det är "så himla långt tills dess". Och ja, nu ångrar jag att jag längtade. För tiden gick så otroligt snabbt och delkurs 2, som satte igång idag, verkar vara jobbigare än väntat. Men men. Jag har iallafall hunnit med mycket!
I fredags vinkade jag av David som spenderade helgen i Linköping och i samma veva mötte jag upp Sara för att ta en PW in till stan. Där åt vi lunch och hängde lite i solen. Sen blev det till att traska hem igen för att fixa om lite inför kvällens kommande grillpremiär hos Victor med en del folk, det blev en väldigt lugn men ytterst trevlig kväll :)
I lördags slängde jag upp brassestolen nere på gräsmattan och väntade in kräft-röda Sara för lite kvalitetstid i solen. Där satt vi någon ynka timme och gick därefter en sväng till Ica och sedan hem för att förebereda inför kvällens bravader. Jag, Sara och två tjejer till inledde kvällen med en liten pre-förfest hemma hos mig för att catch up lite. Sen fortsatte vi mot studentgatan där vi besökte vår kompis Ferry som hade förfest. Runt 22.30 hoppade jag och Sara på cyklarna och cyklade vinglade in mot Frimis där vi mötte upp resten som hade tagit bussen! Efter mycket dans och barhäng drog vi ett gäng till BK innan det blev till att cykla hem igen.
Igår var en typisk "ligga i soffan och inte göra någonting"-dag. Men så blev det icke. Vid 11 på morgonen hörde Johanna av sig och frågade om vi skulle käka frukost tillsammans. Sagt och gjort, en timme senare möttes vi upp vid Max och tog en sallad i solen. Efter det rörde vi oss in mot staden och satt i solen och snackade i en sisådär 4 timmar. Efter det åkte vi direkt och mötte upp tre killpolare på pizzerian nära mig för käk och häng. Därefter hakade jag på hem till Kalle där vi hängde en stund, tog en sväng till Kåren, återvände till Kalle, Adrian kom över och även David då han precis kommit hem från Linköping - och tillsammans kollade vi på en sjukt bra (men stundtals väldigt konstig) norsk film! Kom hem runt 22 snåret och fick äntligen sovsällskap igen :)
Efter en sjukt diffus och jobbig introduktionsföreläsning inför delkurs 2 känns det som att lite vin behövs korkas upp. Och vad passar inte bättre än att vi har nollningskommité-kickoff ikväll? Efter mötet klockan 17 drar vi tillsammans och handlar in diverse rekvisita som behövs inför kvällens fyllefest. Är så himla glad att jag börjar 13.15 imorgon!

Trevlig vecka på er!
Puss å hejDet kanske inte är så pjåkigt att han har börjat träna amerikansk fotboll trots allt. :)
Höhö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0