in every breath I take, I'm breathing you

En vecka senare. Något brunare. Lite bränd för att vara ärlig. Lycklig över Loreens prestation och vinst i ESC och stolt över att Sverige blir "hosts" nästa år. Haft en bra helg i Herrfallet där jag, tillsammans med min egen sektion men även från alla andra sektioner, spenderade helgen. Massa utbildningar, dussintal övningar, kanonväder, grillkväll och lyckoskrik framför tvn från 21.00 - 00.30. Kom hem för ungefär en halvtimme sen och tänkte svänga förbi pizzerian i området (tillsammans med helgens deltagande faddrar från min sektion) och avnjuta en middag.
6 dagar tills jag åker hem. Känns oerhört konstigt. Men ändå bra. Får se vad denna sommar har att bjuda på! Det blir ju lite annorlunda nu med pojkvännen på annan destination, men det kommer fungera galant! Ett par helger i Värmland eller Norge tackar jag faktiskt inte nej till. Sommarjobben ser ungefär likadana ut som förra sommaren. Bara att jag denna sommar jobbar 7 veckor i streck f.om. nästa måndag. Fullt ös. Men efter det väntar två välbehövliga veckor på Ios med tjejerna. En vecka där jag verkligen kommer ta tillfälle till akt att njuta av semester, och värme. Efter det njuter jag av Sveriges fina sommarväder innan jag är tillbaka i Örebronx igen.

En dusch. En powernap. Orka klä på sig kläder. Och ut i värmen igen då.
Gillar för övrigt att området där jag bor i har övergått till lite american style - uppblåsbara små simbassänger, musik 24/7, öl, och glada studenter. Fast hade väl önskat att de, någon dag, höll till utanför någon annans fönster ;)aaaaand she's back..!

...Men bara med en snabb uppdatering. Efter drygt 3 veckors "bloggpaus" (känns sjukt fjantigt att säga det för tror inte ens att någon har märkt av detta) är jag nu tillbaka. Något piggare, kanske lite gladare, inte alls fräschare och jag hade önskat att jag kunde säga snyggare... but no.

Så, de senaste veckorna har väl varit något blandat. Jag har bland annat varit i värmlands dunkla skogar och hälsat på Davids föräldrar och vänner, och har fått se var han har växt upp, gått i skolan och arbetat :)  En otroligt mysig helg helt enkelt.

Jag har även, under dessa tre veckor: varit servitris för en sittning, haft seminarium, kollat på amerikansk fotboll, festat på Kåren, varit på möten, varit på mer möten (kollar i kalendern), varit på tentamenföreläsning, börjat skriva hemtentamen, varit på sittning på kåren, spelat kubb med vänner (stod dock inte i kalendern), kollat film, kollat lite juridiska olympiaden och NU sitter jag här och fortfarande skriver hemtentamen. Jag blir antagligen klar idag men eftersom att den inte ska in förrän på tisdag så har jag möjlighet att korrekturläsa fram tills dess - thumbs up.

I övrigt rullar allting på förutom det faktum att vi har korridorstädning nu den kommande veckan. Eller snarare korridorinspektion den kommande veckan vilket innebär att vi alltså ska städa typ..nu.
Men eftersom att ingen orkar med det så ska vi antagligen hyra en städfirma. Japp, vi studenter MÅ vara fattiga men när det kommer till städning så prioriteras lathet - om det så ska kosta en slant.

Trevlig helg!
Puss o kram

RSS 2.0