aaaaand she's back..!

...Men bara med en snabb uppdatering. Efter drygt 3 veckors "bloggpaus" (känns sjukt fjantigt att säga det för tror inte ens att någon har märkt av detta) är jag nu tillbaka. Något piggare, kanske lite gladare, inte alls fräschare och jag hade önskat att jag kunde säga snyggare... but no.

Så, de senaste veckorna har väl varit något blandat. Jag har bland annat varit i värmlands dunkla skogar och hälsat på Davids föräldrar och vänner, och har fått se var han har växt upp, gått i skolan och arbetat :)  En otroligt mysig helg helt enkelt.

Jag har även, under dessa tre veckor: varit servitris för en sittning, haft seminarium, kollat på amerikansk fotboll, festat på Kåren, varit på möten, varit på mer möten (kollar i kalendern), varit på tentamenföreläsning, börjat skriva hemtentamen, varit på sittning på kåren, spelat kubb med vänner (stod dock inte i kalendern), kollat film, kollat lite juridiska olympiaden och NU sitter jag här och fortfarande skriver hemtentamen. Jag blir antagligen klar idag men eftersom att den inte ska in förrän på tisdag så har jag möjlighet att korrekturläsa fram tills dess - thumbs up.

I övrigt rullar allting på förutom det faktum att vi har korridorstädning nu den kommande veckan. Eller snarare korridorinspektion den kommande veckan vilket innebär att vi alltså ska städa typ..nu.
Men eftersom att ingen orkar med det så ska vi antagligen hyra en städfirma. Japp, vi studenter MÅ vara fattiga men när det kommer till städning så prioriteras lathet - om det så ska kosta en slant.

Trevlig helg!
Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

ääääntligen=)

ses snart

2012-05-22 @ 11:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0