Suck.

Jag kan ju bannemig inte sova ut längre. Jag lovar att det har att göra med att man varje dag de senaste 2v har behövt stiga upp och hinna med föreläsningarna till 09.15. Men ska man se det från den ljusa sidan så sover jag ju inte bort dagarna iallafall (går däremot runt och är trött den större delen av dagarna). Hur som helst. Jag tänkte passa på att fördriva ett par ynka minuter åt ett sketet litet inlägg denna lördagsmorgon dårå.
Veckan har, som sagt, varit fylld av föreläsningar och har även tagit itu med en hel del studier. Jag har svängt runt lite på stan för att försöka finna inspiration till julklappar men som såklart (som vanligt) inte går så vidare. Jag har dessutom varit och bowlat och käkat buffé gratis (!) samt kört pokerkväll med marker för första gången i mitt liv - inledde med ett fyrtal, så sen kunde det ju bara gå sämre. Men kul var det! :) Igårkväll blev det en sväng på kåren och ikväll vankas födelsedagsfest för två tjejer i klassen. Imorgon hoppas jag på att få med någon på bio - annars går jag själv (det är ju inte så att man snackar med någon på bio ändå). Fick även resultatet om tentan som gick bättre än förväntat. Så summa sumarum, en riktigt bra vecka hittills. Får hoppas att lördag/söndag fortsätter i samma riktning :) Kram på er!

vad är det som händer?

...kanske ni alla hundratusentals läsare undrar. Som konstant håller er uppdaterade på aftonbladet och expressen om det står något om någon olycka/kidnappning av en kvinna, 21 år gammal, eftersom att hon verkligen (!) inte synts till på den här bloggen på väldigt (!) många veckor. Jag brukar ju alltid köra en schysst liten sammanfattning av vad jag har hittat på de gångerna som jag har varit ifrån bloggportalen på länge. Men då snackar vi typ en vecka, sånt kommer man ju ihåg. Att istället gå tillbaka en månad är inte fullt lika lätt. Men jag kan väl slänga fram kalendern och se om den är till någon hjälp...
 
Jomenvisst. Det har blivit lite fester hit och dit verkar det som. Varit på skolan och pluggat en hel del inför kommande tentamen. Varit på överlämningsmiddag och officiellt avsatt mig som general. Vaccinerat mig inför Indien. Häng med kompisar. Haft seminarium. Skrivit projektarbete med gruppen (godkänt, thank god). Varit på Kårens halloweenfestival Haunted House. Haft projektredovisning. Sett paranormal activity 4. Pluggat till tentamen ännu mer. Skrivit salstentamen. Tentafirat och hälsat på Anna i Linköping :) - and that's about it! Låter väl som en urskön månad? Den enda lilla "missen" är väl att jag inte har hunnit åka hem och träffat mina tjejer i Stockholm! Men förhoppningsvis ger november utrymme för det!
 
I och med att förra veckan avslutades med tentamen, avslutades därmed vår första delkurs och idag sätts den nya igång! Jag har absolut ingen som helst aning vad denna delkurs heter och vad den kommer innefatta men jag misstänker att vi fortsätter på samma bana som tidigare - nämligen psykologi-inriktat. Vilket är väldigt intressant, men samtidigt väldigt såsigt och blurrigt. Det blir lite filmvisning (vad det nu innebär) och introduktion, och ikväll vankas tackfest som årets nollor har anordnat.
 
Det var det, lovar att försöka skriva oftare mamsen annars är det bara att ringa :)
 
Vad är det som HÄNDER - haha, fattar ni?......
 
 

RSS 2.0