vad är det som händer?

...kanske ni alla hundratusentals läsare undrar. Som konstant håller er uppdaterade på aftonbladet och expressen om det står något om någon olycka/kidnappning av en kvinna, 21 år gammal, eftersom att hon verkligen (!) inte synts till på den här bloggen på väldigt (!) många veckor. Jag brukar ju alltid köra en schysst liten sammanfattning av vad jag har hittat på de gångerna som jag har varit ifrån bloggportalen på länge. Men då snackar vi typ en vecka, sånt kommer man ju ihåg. Att istället gå tillbaka en månad är inte fullt lika lätt. Men jag kan väl slänga fram kalendern och se om den är till någon hjälp...
 
Jomenvisst. Det har blivit lite fester hit och dit verkar det som. Varit på skolan och pluggat en hel del inför kommande tentamen. Varit på överlämningsmiddag och officiellt avsatt mig som general. Vaccinerat mig inför Indien. Häng med kompisar. Haft seminarium. Skrivit projektarbete med gruppen (godkänt, thank god). Varit på Kårens halloweenfestival Haunted House. Haft projektredovisning. Sett paranormal activity 4. Pluggat till tentamen ännu mer. Skrivit salstentamen. Tentafirat och hälsat på Anna i Linköping :) - and that's about it! Låter väl som en urskön månad? Den enda lilla "missen" är väl att jag inte har hunnit åka hem och träffat mina tjejer i Stockholm! Men förhoppningsvis ger november utrymme för det!
 
I och med att förra veckan avslutades med tentamen, avslutades därmed vår första delkurs och idag sätts den nya igång! Jag har absolut ingen som helst aning vad denna delkurs heter och vad den kommer innefatta men jag misstänker att vi fortsätter på samma bana som tidigare - nämligen psykologi-inriktat. Vilket är väldigt intressant, men samtidigt väldigt såsigt och blurrigt. Det blir lite filmvisning (vad det nu innebär) och introduktion, och ikväll vankas tackfest som årets nollor har anordnat.
 
Det var det, lovar att försöka skriva oftare mamsen annars är det bara att ringa :)
 
Vad är det som HÄNDER - haha, fattar ni?......
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

nu är i allafall en av dessa hundratusentals läsare
nöjd=). Puss

2012-11-13 @ 12:21:13
Postat av: Mixo

Nu är det två nöjda läsare hehe ^^ <3

2012-11-15 @ 11:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0