YOU SHALL NOT PASS!

Godkväll, godnatt, godmorgon
Tänkte bara avsluta helgen (är ett par minuter sen dock) med att sammanfatta vad för roligt som jag har lyckats hitta på! I fredags väntade överlämningsmiddag där jag officiellt avgick som general, känns väldigt skönt men samtidigt himla tråkigt. Kvällen inleddes med en miniförfest med två andra generaler, följt av en urtrevlig och händelserik middag på kåren tillsammans med övriga avgående, sittande och nya generaler! Det hölls tal, skålades, skrattades och drack. Dock blev kvällen relativt lugn för mig och gick i princip nykter hem vid halv 1 -snåret (nu är du nöjd va mamsen?:)
I lördags blev det också en lugn dag. Tog en sväng på stan och spenderade resten av dagen, eftermiddagen och kvällen hemma med mys&film!
Idag, som vi fortfarande räknar som söndag dåra, spenderades hemma hos sara från 12 fram tills nu ungefär och sagan om ringen - maraton. Och inte bara det, extended versions. Så 4hx3 låg framför oss och vi klarade nästan av det! Drog hem strax innan sista filmen slutade :) En väldigt trevlig dag trots att den då egentligen bara spenderades framför tv.n!
 
Imorgon drar den intensiva veckan igång igen. Ska röra mig mot stan tidigt för att göra ett nytt pass (så jag kommer till och hem från Indien + kan fixa visum).. Följt av skola och plugg och på kvällen vankas sedan Rättspsyks-avslutningsfest hos Sara. På en måndag undrar ni? Japp, vi stundeter kan fira vilken dag som helst - bara man räknar med att få en tung föreläsning/seminarie-dag efteråt. Men jag, som har nöjet att vara ledig på tisdag, slipper tänka på sånna saker!
 
Godnatt :)
Får aldrig nog av dessa egobilder, jag är så jävla snygg helt enkelt och kan inte slita blicken. Kan du?

Indien 2013

19 januari - 19 april. 3 hela månader nästa år kommer jag befinner mig i Indien för att göra min praktik. Vi är 8 st som åker från Örebro Universitet och 9 st från Mittuniversitetet i Östersund. Beskedet kom för drygt en vecka sen och idag åkte vi ut till Marieberg för att köpa flygbiljetter. H e r r e g u d! Hur ska man klara av detta? Ställa om från I heart meat-vardag till att äta grönsaker, bönor, förhoppningsvis lite kyckling i vissa delar och sova på madrass? Jag är så förbannat förväntansfull och peppad, shit vilken upplevelse det blir! Och det känns kanon att min göteborgska vapendragare också åker med :) nu måste jag bara fixa vaccinationer, pass och visum - sen kan jag andas ut!
 
Helgen spenderades i Stockholm där jag hann med både hemmakväll, fredagsmys, utekväll, shopping, tandläkaren och musikalen Jesus christ superstar! En otroligt trevlig helg - som vanligt :) Nu är jag åter i Örebro där en vecka full av samtalsövningar, projektarbete och seminarieuppgifter väntar. Men det råder ingen nöd på mig inte, för festandet ska jag även se till att hinna med :) På fredag väntar överlämningsmiddag där jag officiellt avgår som general och ska därmed dansa likt aldrig förr. (och med "dansa" menar jag självklart "supa" mamma:).
 
Åter till plugget!
Puss och kramen

From Paris to Berlin

Hej alla tusentals läsare som följer min eminenta blogg
Efter ungefär 6 veckor i Örebro blev det dags att besöka Stockholm över en helg! Så igår efter föreläsningen (som jag inte var med på) åkte jag bil hem med tre klasskompisar. I helgen väntar en salig blandning av mys, musikal, middag, fest, fika och självklart (..?) tandläkaren.
 
Jag har egentligen inget vettigt att skriva mer än att allt rullar på väldigt bra hemma i Örebro. Nollningen är över vilket har gett mig tid till att hitta på andra saker och nu även planera praktiken som sker i vår - det bär nämligen av till INDIEN från 20 januari - 17 april. Kommer bli fantastiskt roligt, spännande, tungt och informativt. Men för att hinna med alla vaccinationer, visum, pass (som måste förnyas) och kurser så är det lika bra att börja tidigt.
 
Så. Denna soliga höstlördag väntar inget mindre än lite frukost (till att börja med), följt av ett stycke plugg och sedan färd in mot stan med syster och mamma för att se "Jesus christ superstar" på Göta Lejon! Sen blir jag förhoppningsvis upphämtad av Tessan för att åka hem till henne och förfesta innan en utekväll på stan :)
 

Trevlig helg!
Puss&Kram
 

RSS 2.0