From Paris to Berlin

Hej alla tusentals läsare som följer min eminenta blogg
Efter ungefär 6 veckor i Örebro blev det dags att besöka Stockholm över en helg! Så igår efter föreläsningen (som jag inte var med på) åkte jag bil hem med tre klasskompisar. I helgen väntar en salig blandning av mys, musikal, middag, fest, fika och självklart (..?) tandläkaren.
 
Jag har egentligen inget vettigt att skriva mer än att allt rullar på väldigt bra hemma i Örebro. Nollningen är över vilket har gett mig tid till att hitta på andra saker och nu även planera praktiken som sker i vår - det bär nämligen av till INDIEN från 20 januari - 17 april. Kommer bli fantastiskt roligt, spännande, tungt och informativt. Men för att hinna med alla vaccinationer, visum, pass (som måste förnyas) och kurser så är det lika bra att börja tidigt.
 
Så. Denna soliga höstlördag väntar inget mindre än lite frukost (till att börja med), följt av ett stycke plugg och sedan färd in mot stan med syster och mamma för att se "Jesus christ superstar" på Göta Lejon! Sen blir jag förhoppningsvis upphämtad av Tessan för att åka hem till henne och förfesta innan en utekväll på stan :)
 

Trevlig helg!
Puss&Kram
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att ha dig hemma....tror jag.Får nog komma till Örebro om man ska få
umgås med dig.
Kramen

2012-10-08 @ 11:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0